Meclis'teki "fedai"ye takıldım kaldım

Bugünlerde kimi tartışmacıları izlerken, aklımdan tek isim geçiyor; Alpay Özalan. Hiç gerek yokken sarf ettiği şu cümlesi beynime kazındı "Cumhurbaşkanımıza yapılacak hakarette karşılarına...

Bugünlerde kimi tartışmacıları izlerken, aklımdan tek isim geçiyor; Alpay Özalan. Hiç gerek yokken sarf ettiği şu cümlesi beynime kazındı "Cumhurbaşkanımıza yapılacak hakarette karşılarına ben çıkarım". Tam Alpayca bir laf. Nereden çıktı bu söz? Beştepe'nin bunca avukatı varken bu işler sana mı kaldı? İnsanın aklına Avrupa Şampiyonası finallerinde Hırvat futbolcuyu düşürmeyi akıl edemeyen bir eski sporcunun şimdi niye ortalara çıktığı geliyor? Yaptığı işin sonunda koca şampiyonadan eli boş dönmüştük.

Şimdi de Atatürk'ün sözlerini hatırlayalım; "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim". Milletin vekilliği yerine, fedailiğe soyunanları bulanları da ayrıca tebrik ediyorum.

Alpay Özalan'ın "dakka bir gol bir" çıkışının tarihe yazılan gol yedirmesinden pek farkı yok sanırım. Kendisine tavsiyem, şu andaki Hırvatistan'ı iyi izlemesi. Adamlar ayaktopunu zekalarıyla birleştirip, ne hale geldiler. Özalan'a son hatırlatmam, seçildiği yerin Tayvan Meclisi olmadığı!

***

Mahvettiler

Başak Şengül'ün "süt dökmüş kedi" halini görünce üzülmemek mümkün değil. Bırakın CNNTÜRK'ü tüm ekranların en başarılı yüzünü nasıl bu hale getirdiler. Yeni CEO Mehmet Soysal'a bir soru yöneltmek istiyorum "Topladığı yeni spikerlerin tamamı bir Başak Şengül eder mi?" Elini vicdanına koyup öyle cevap versin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar