Siyasi Şah Mat

Çok eski bir bayan arkadaşımız -halen CHP delegesi- uzun zamandır feryat  halindeydi. Ne zaman karşılaşsak hep aynı şeyleri söylüyordu: "Şu Meral Bacı'ya yapılanlar içimi...

Çok eski bir bayan arkadaşımız -halen CHP delegesi- uzun zamandır feryat  halindeydi. Ne zaman karşılaşsak hep aynı şeyleri söylüyordu: "Şu Meral Bacı'ya yapılanlar içimi acıtıyor"

Anlayacağınız sadece İYİ Parti sempatizanları değil, sağduyu sahibi pek çok insan aynı üzüntüyü taşıyordu.

Gözler ve kulaklar Yüksek Seçim Kurulu'ndan gelecek haberdeydi. GBT'si şaibeli bu kurumun geçmişteki uygulamaları hatırlandıkça "acaba"lar hayli fazlaydı. Hele Başkan Sadi Güven'in Yargıtay'ın "seçime girer" tebligatına rağmen, "Henüz dosyasını ele almadık" deyişi kafaları karıştırıyor, moralleri bozuyordu.

Bardağı taşıran AK Partili Mustafa Elitaş'ın, "İYİ Parti bir dahaki seçimlere hazırlansın" şeklindeki dalga geçişi, Akşener ve ekibinin devre dışı bırakılacağını haber verir gibiydi. İktidarın yargıyla hareket ettiği havası veren söylemler tüm Hayır Bloku'nda moral bozukluğu yaratmıştı.

 

-- Son hamle

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar