2024 hayal, fatura Koç'a

Yarıda kalan maçla ilgili ne yazacağımı şaşırdım. Çok üzüldüm. Olayların mantıkla izahı mümkün değil. Fenerbahçe için her şey yolunda giderken, yapılanları aklım...

Yarıda kalan maçla ilgili ne yazacağımı şaşırdım. Çok üzüldüm. Olayların mantıkla izahı mümkün değil. Fenerbahçe için her şey yolunda giderken, yapılanları aklım almıyor. Rakip 10 kişi kaldı. İkinci yarının ortalarına gidiliyor. Peki bu holiganizm niye? Stada sokulan yaralayıcı şeyleri fırlatmak neden? Hadi küfür kâfire alıştık. Tolga Zengin'in kanserden kaybettiği annesine küfür edilmesini bile sineye çekebilirim. Fakat oturduğun yerin tüm aksamını parçalayacak kadar gözü dönmüşlüğü kabul edemem.

Bu kafayla dünyaya rezil olduk. Şimdi başlayın bakalım 2024 Organizasyonunu düşünmeye. Bize verirler mi? Yıllar süren hazırlığı 60 dakikada çöpe attık. Sen istediğin kadar sıfır kilometre modern statlar yap. Bütün dünyaya servis yapılan görüntüleri izleyen "futbolun babaları"nın bizi tercih etmeleri artık mümkün değil. Dalga geçtiğimiz Almanya "yaşlı, çağ dışı kaldı" dediğimiz tesislerle 2024'ün sahibi haline geldi bile.

Bu nasıl medya?

Olaylar başladığında bunları yorumlayan futbol yazarlarını dehşetle seyrettim. Naklen yayın a Spor başta ve kardeş kuruluşlarında idi. Bu yüzden en çok ekranın bu cenahına takıldım.

Size bu kesimden birkaç örnek vermek istiyorum.

* Gürcan Bilgiç: Hakem Mete Kalkavan maçı tatil kararını Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye veremez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar