G.Saray TV'den F.Bahçe başkanına dua

Ahmet Cömert adına düzenlenen Uluslararası Boks Turnuvası dün başladı. Bu önemli ismin boksumuz başta, Türk sporu adına yaptığı hizmetleri sıralamayacağım. Ancak merhum için yapılan her...

Ahmet Cömert adına düzenlenen Uluslararası Boks Turnuvası dün başladı. Bu önemli ismin boksumuz başta, Türk sporu adına yaptığı hizmetleri sıralamayacağım. Ancak merhum için yapılan her türlü organizasyonu alkışlayanlardanım. Etkinlikle ilgili olarak G. Saray Televizyonu'nda da özel tanıtım yapıldı. Konuklar arasında bir boks duayeni Orhan Ayhan da vardı. Bu spora gerçek katkının ancak G.Saray-F.Bahçe rekabetiyle mümkün olabileceğini şu sözlerle aktardı; "Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç, Dursun Özbek'ten bunu gerçekleştirmesini istedi". Bu talebin sonucu zamanla alınacak. Dileriz kısa sürede gerçekleşir.

Bilindiği gibi Fenerbahçe'nin zaten boks şubesi mevcut. Olimpiyatlar dahil tüm önemli organizasyonlardaki madalyalarımızı Sarı Lacivertli boksörler kazanıyor. Televizyondaki konuşma sırasında Orhan Ayhan'ın ağzından "Allah razı olsun Aziz Yıldırım'dan" sözleri de çıktı. F. Bahçe Kulübü Başkanı gerçekten bunu hakketti. Ancak, bunun GS TV'de söylenmesi birilerinin ayranını kabarttı. Bereket bunlar bir duayenin ağzından çıkmıştı. Sıradan biri olsa kıyamet kopması kaçınılmazdı.

Bu arada bir hatırlatma yapmak istiyorum. Bir kaç sene önce F. Bahçe Televizyonu'nda çalışan bir bayan spikerin, Cimbom taraftarı olduğu öğrenilince işine son verilmişti. Daha sonra bu kızcağız GS TV'de işe alındı. Anlayın rekabetin geldiği boyutu. Onun için Orhan Ayhan'ın mekan ayırmadan "Sezar'ın hakkını Sezar'a veren" sözlerini alkışlıyorum. Dilerim boksta da iki kulüp arasındaki rekabeti yeniden yaşarız. Unutmayın ki, bir zamanlar Sabri Mahir gibi dünya boksunun önemli ismi Galatasaray'dan yetişmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar