19 Mayıs'ın 100. yılı için

Bu yıl 19 Mayıs'ın dalya deyişini kutlayacağız. Devlet kademelerinde bu önemli olayın farkında olan henüz yok. Ülke sadece yerel seçimlere odaklanmış vaziyette. Herkes sandıkla meşgul. Sonuçların belli...

Bu yıl 19 Mayıs'ın dalya deyişini kutlayacağız. Devlet kademelerinde bu önemli olayın farkında olan henüz yok. Ülke sadece yerel seçimlere odaklanmış vaziyette. Herkes sandıkla meşgul. Sonuçların belli olmasından sonra bu defa tepkiler başlayacaktır. Demek ki geriye en fazla elli günlük süre kalacak.

Kurtuluş Savaşı için İlk Adım gürültüye getirilmemeli. Gençlik ve Spor'dan Millî Eğitim'e kadar tüm bakanlıklar, kutlamalara şimdiden hazırlanmalıdır.

Katılım

İmkânı olanlar, bu muhteşem 19 Mayıs'ta Samsun'da buluşmak üzere planlama yapmalıdırlar. Olayın pazar gününe gelmesi ise şanstır.

Size samimi bir itirafta bulunmak istiyorum. N. Öztürk adlı okurumun bu konudaki uyarısına minnettarım. Kendisine hatırlatması için teşekkürü borç biliyorum.

Öte yandan Öztürk'tün küçük kızı Nağme'ye de geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum. 19 Mayıs'a kadar inşallah sağlığına tamamen kavuşur. Böylece babası ve ablası Bengi ile birlikte Samsun'daki törende yer alır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar