İzzet Yıldızhan'dan samimi itiraf: İyi bir eş olamadım ama iyi baba oldum

Bu haftaki konuğum İzzet Yıldızhan. Ne zaman çocukları ve çocuklarının anneleriyle ilgili konuşsa gündem olan sanatçının şu anda aslında bir haftadır çok daha öncelikli bir gündemi var o da...

Bu haftaki konuğum İzzet Yıldızhan. Ne zaman çocukları ve çocuklarının anneleriyle ilgili konuşsa gündem olan sanatçının şu anda aslında bir haftadır çok daha öncelikli bir gündemi var o da yaklaşık bir haftadır hastanede olan ağabeyi. Ağabeyi hastaneye yoğun bakıma yattığı andan itibaren hiç ayrılmadan yanında Ankara’da Etimed Hastanesinde kalan Yıldızhan, 2015’te Şanlıurfa Siverek’te yaptığımız röportajın ardından bu defa bütün samimiyetiyle sorularıma cevap verdi. Öncelikle gelebilecek yorumlara karşı ben kimseyi yargılamadan herkesin kendi gerçekliği içinde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizzat çocuklarıyla konuşmalarına bir kaç kere şahit olduğum İzzet Yıldızhan’ın babalığı ve ailesini bir sevgi ve saygı bütünü içinde tutmasını takdir ediyorum.

9 çocuğunuz olması konusu çok konuşuluyor. Yine ‘kaç anneden kaç çocuğunuz olduğu’ gündemde… Daha çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?
Ben çocukları çok seviyorum. Röportajlarda hep çocuk konusunu problem ediyorlar. Bazen beni ve çocuklarımın annelerini üzen cümleler de sarf ediyorlar. “Kaç kadından diye?” soruyorlar. Bu kadınları incitecek bir soru. Ve soruyu soranlar da kadınlar. Ben birisini sevdim çocuğumuz oldu, bundan daha güzel bir şey var mı?

Sanırım burada biraz da insanlar çocukların yaşlarının yakın olmasına takılıyorlar…
Geçmişte Anadolu’da birden fazla kadınla yaşayan erkekler olmuştur. Şimdiki medeni durumlardan dolayı bu tarz aileler azaldı. Ama benim böyle bir durumum yok. Çocuklarımın annesiyle ayrılık döneminde bir başka kadını sevdim çocuğumuz oldu, git gellerimiz, barışmalarımız oldu. Nasip bazı şeyler ama gizlimiz saklımız yok bizim. Çok iyi eş olamamış olabilirim ama bütün çocuklarıma iyi bir baba olmaya çalışıyorum.

Şu anda da gizli saklı, yalanla yürüyen ilişkiler arttı ama galiba?
Evet maalesef, şu anda sanatçıların, siyasetçilerin, iş adamlarının hayatlarına baktığınızda bir çoğunun iki tane eşi var ama gizli saklı, bu doğru mu?

Çocuklarınız çoğu zaman bir arada, bu düzeni, sevgiyi, saygıyı nasıl başardınız? Bu devirde bazen iki kardeş bile zor anlaşıyor, sizinkiler 9 kardeş…
Kadını idare edebilmek kadar zor bir şey yok. Ben burada bunu çok insaniyetli, çok iyi idare edebildiğimi düşünüyorum. Gelecekte ben hayatta olmadığımda, onların bağlarının olması, bu düzenin birbiriyle ilintili bir şekilde yürümesi gerektiğini bilmeleri gerekiyor. “Siz kardeşsiniz, sakın birbirinizden kopmayın, birbirinizi sevin, sizin en iyi arkadaşınız, en kötü kardeşinizden iyi olamaz” diyorum onlara. Çocuklarımın anneleriyle de sohbet ettiğimde onların da bana hak verdiği konular bunlar. Babaannemiz rahatsız 82 yaşında, büyük evde çocuklarımız için onların da bir araya geldiği oluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonların anası 20 Ocak 2019 | 3.318 Okunma İzzet Yıldızhan'dan samimi itiraf: İyi bir eş olamadım ama iyi baba oldum 13 Ocak 2019 | 616 Okunma Biri sahnenin diğeri pistin tozunu attıracak 06 Ocak 2019 | 230 Okunma 14’ünde işe başladı 19’unda patroniçe oldu 30 Aralık 2018 | 725 Okunma Bu Youtuber başka Youtuber: Şakir Yıldız 24 Aralık 2018 | 655 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar