Muci ve Worrall

Beşiktaş’ın eski hocası Sergen Yalçın’ın takımı Antalyaspor’la kupada zorlu bir maçtan çıkan Siyah-Beyazlılar yine eski bir hocasının, Burak Yılmaz’ın...

Beşiktaş’ın eski hocası Sergen Yalçın’ın takımı Antalyaspor’la kupada zorlu bir maçtan çıkan Siyah-Beyazlılar yine eski bir hocasının, Burak Yılmaz’ın çalıştırdığı Kayserispor önündeydi. Burak Yılmaz sezona Şenol Güneş’in yardımcısı olarak Beşiktaş’ta başlamış daha sonra da takımın başında bulunmuştu. Yani Beşiktaş’ı çok iyi tanıyordu. Hatta Santos’tan bile iyi tanıyordu. Ancak sorun şuydu ki Burak Yılmaz, Beşiktaş’ı tanıdığı kadar Kayserispor’u, gücünü, neler yapabileceğini bilmiyordu.

Maçın ilk yarısında iki takımın ortaya koyduğu vasat performans futbolcuların isteksizliği ve vasatlığı ile izah edilemezdi. Takımların gerçek performanslarının uzağında olması biraz da hocaların ‘yeni’ olmalarından kaynaklanıyordu.

İlk 45 dakika futbolseverlere keyif vermekten oldukça uzaktı. Gol pozisyonu kısırlığı, ilk devrede takımların gol bulma olasılığını da oldukça düşürüyordu. Burak Yılmaz Kayserispor’daki mağlubiyet zincirini kırmıştı ancak galibiyet sürecini henüz başlatamamıştı. Beşiktaş karşısında özellikle göbekten geliştirdiği ataklarla pozisyon bulmaya çalıştı fakat istediği skoru ilk 45 dakika boyunca üretemedi.

Beşiktaş açısından da durum Kayserispor’dan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İrfan Can ve ötesi 28 Nisan 2024 | 221 Okunma Adana’da zorlu maç 27 Nisan 2024 | 510 Okunma Alman VAR hakemi 23 Nisan 2024 | 770 Okunma Galatasaray’ın farkı 22 Nisan 2024 | 434 Okunma Hatadan dönüş 12 Nisan 2024 | 107 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar