Kimse bizden fazla koşamaz!

Kimse bizim stadımızda bizden fazla koşamaz, kimse bizim stadımızda bizden fazla savaşamaz…”Bu sözler Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos’un Tüpraş Stadı’ndaki ilk galibiyetinden...

Kimse bizim stadımızda bizden fazla koşamaz, kimse bizim stadımızda bizden fazla savaşamaz…”
Bu sözler Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos’un Tüpraş Stadı’ndaki ilk galibiyetinden sonra sarf ettiği cümlelerdi. Siyah-beyazlı taraftarlar mücadeleyi yansıtan bu sözlerden hemen etkilenmişti. Ancak anlaşılan o ki bu sükseli sözler futbolculara fazla tesir etmemiş.

Dün ilk yarıda Tüpraş Stadı’nda Beşiktaş’tan daha fazla koşan ve Beşiktaş’tan daha fazla savaşan bir rakip vardı. Ve de bu mücadeleye karşılık veremeyen ve kendi evinde topu kontrol edemeyen bir Beşiktaş.

Afrika Kupası’ndan yeni dönem Masuaku’nun taç atışlarında takımın çok yavaş kalmasına ve top istememesine verdiği tepki aslında bir çok şeyi özetliyordu. Masuaku bıraktığı Beşiktaş’ı döndüğünde bulamamıştı. Artık sahada yürüyen, mücadele isteğini kaybetmiş bir Beşiktaş vardı.

Siyah-beyazlıların bu durağan, düşük tempolu oyununa yeni transferler de bir çare olamıyordu. Beşiktaş tarihinin bonservis bedeli olarak en pahalı iki transferi sahadaydı ancak takım oyunu düzeninden kopmuş bir Beşiktaş’ta onlar da etki sağlayamıyordu.

Muci hareketli ve enerjik bir forvet ancak...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İrfan Can ve ötesi 28 Nisan 2024 | 217 Okunma Adana’da zorlu maç 27 Nisan 2024 | 489 Okunma Alman VAR hakemi 23 Nisan 2024 | 767 Okunma Galatasaray’ın farkı 22 Nisan 2024 | 434 Okunma Hatadan dönüş 12 Nisan 2024 | 107 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar