Jesus’un karnesi!

Savaşın ortasından gelen Dinamo Kiev, dağılan kadrosunun geri kalanları ile kendisini futbol dünyasının içinde tutmaya gelmişti İstanbul’a. Kanadı kırık ama direnci ve savaşçılığı...

Savaşın ortasından gelen Dinamo Kiev, dağılan kadrosunun geri kalanları ile kendisini futbol dünyasının içinde tutmaya gelmişti İstanbul’a. Kanadı kırık ama direnci ve savaşçılığı yüksek bir takım olduğunu dün de gösterdi.

Fenerbahçe maçın ilk dakikasından itibaren maça ağırlığını koyup oyunu rakip yarı alana yıktı. Ukrayna ekibi, King ve Valencia ile çift santrfor oynayan, İrfan Can, İsmail, Rossi üçlüsü ile savunma hakkını kuşatan, Samuel-Osayi ve Ferdi ile beklerini hücum hattına süren rakibi karşısında ilk yarıda müthiş bir direnç gösterdi. Evsahibi ekibin dalga dalga gelen akınlarını hatasız oynayan kalecisinin de yardımıyla savuşturan Kiev’in tur için tek planı, tüm hatlarıyla hücuma çıkan Fenerbahçe’den kapılacak toplarla rakibin arkasına yapacağı baskınlara dayanıyordu. Szalai ile Ferdi’nin birbiriyle çarpışmasından kaynaklanan bir fırsat anı da yakaladı ancak Altay karşı karşıya pozisyondaki müthiş kurtarışı ile Kiev’in bu ilk umudunu boşa çıkardı.

Fenerbahçe açısından tek kale oynanan ilk yarıda gol bulunamamasının sebebi, King’in henüz hazır olmaması ve hücum organizasyonlarında takımın yeteri kadar koordine olamamasıydı.

Jesus maçı ve turu çok...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Livakovic ve Batshuayi 18 Mart 2024 | 142 Okunma Hep kahır 12 Mart 2024 | 56 Okunma Galatasaray’ın sırrı 09 Mart 2024 | 404 Okunma Okan Buruk haklı çıktı 04 Mart 2024 | 739 Okunma Hedef küçültme 01 Mart 2024 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar