Göle’nin Fenerbahçe’si

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sumudica, çok tecrübesiz bir takımı olduğunu belirterek sürekli serzenişte bulunuyordu.Haksız da değil. Semih, Sadık, Adem, Tetteh gibi isimleri bir kenara koyarsak genç bir kadrosu var Yeni...

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sumudica, çok tecrübesiz bir takımı olduğunu belirterek sürekli serzenişte bulunuyordu.

Haksız da değil. Semih, Sadık, Adem, Tetteh gibi isimleri bir kenara koyarsak genç bir kadrosu var Yeni Malatyaspor’un. Süper Lig’in de yaş ortalaması en düşük kadrosu.

Ligin bu en genç kadrosu dün Kadıköy’de koordine hareket eden, enerjik takım görüntüsünden oldukça uzaktı. Kapanmıyor, açık futbol oynuyordu ancak organize atak geliştirme konusunda yeterli beceriyi gösteremiyordu.

Fenerbahçe’de ise durum farklıydı. Teknik sorumlu Zeki Murat Göle, 4-1-4-1 sistemi ile sahaya çıkardığı kadroyu teknik oyuncularla doldurmuştu. Neredeyse kaleci Berke dışında her tercihi ofansa yönelikti. Nitelim gol de Mert Hakan’ın şık pasında sol bek Novak’tan geldi.

Fenerbahçe’de o kadar çok hücuma yönelik isim vardı ki, Samuel sağ beke kaydırılmıştı. Sosa savunma ile...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alman VAR hakemi 23 Nisan 2024 | 332 Okunma Galatasaray’ın farkı 22 Nisan 2024 | 413 Okunma Hatadan dönüş 12 Nisan 2024 | 107 Okunma Galatasaray iki rakibe karşı 03 Nisan 2024 | 690 Okunma Livakovic ve Batshuayi 18 Mart 2024 | 145 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar