Çağdaş futbol

Başakşehir karşısında alınan yenilgi sonrası gazetedeki yazıma “Okan Buruk’a sert uyarı” başlığını atmıştım. Kupada elenen Galatasaray sadece turu değil, bu sezonki itibarını da...

Başakşehir karşısında alınan yenilgi sonrası gazetedeki yazıma “Okan Buruk’a sert uyarı” başlığını atmıştım. Kupada elenen Galatasaray sadece turu değil, bu sezonki itibarını da kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. Başakşehir, Galatasaray savunmasını paramparça etmiş, Sarı-Kırmızılıların imajını ciddi şekilde sarsmıştı. Okan Buruk, kupadaki bu yenilgiden ders çıkardığını dün gösterdi.

Trabzonspor galibiyeti ile özgüveni yükselen Kayserispor, Galatasaray’daki düşüşü fırsata çevirebileceğini düşünmüştü. Çağdaş Atan maça agresif başladı ve ilk 15 dakika oyunu Galatasaray yarı alanına yığdı. Sarı- Kırmızılılar, 7-8 oyuncu ile gelen, topa ve rakibe sert oynayan rakibi karşısında biraz şaşırdı. Bu kadar cesur bir rakip beklemiyordu. Ancak bu cesaretin içini dolduracak bir kadrosu yoktu Kayserispor’un. İlk 15 dakikalık baskı sonuç getirmeyince, çok adamla hücum edip geride büyük boşluklar bırakınca Galatasaray faturayı hemen kesti.

Galatasaray hücum hattı, birbiri ile yardımlaşan, birbirini tamamlayan bir yapı. Dün bunun zirve noktalarından birine tanıklık ettik. Kerem ve Rashica kanatlarda kanat takmış akıncılar gibiydi.

Durdurulmaları imkansızdı. Rashica...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatadan dönüş 12 Nisan 2024 | 104 Okunma Galatasaray iki rakibe karşı 03 Nisan 2024 | 689 Okunma Livakovic ve Batshuayi 18 Mart 2024 | 143 Okunma Hep kahır 12 Mart 2024 | 57 Okunma Galatasaray’ın sırrı 09 Mart 2024 | 408 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar