Bir krallığın ilanı

Beşiktaş bu sene büyükler içinde deplasman performansı en iyi ekip. Peki Beşiktaş bu dış saha maçından da güle oynaya dönüp zirve yarışının içinde kalabilecek miydi?

İlk yarıda görüldü ki, düşme hattından uzak durmaya uğraşan Sivasspor da dersine iyi çalışmıştı. Orta sahanın iki kilit ismi Ljajic ve Kagawa’yı etkisiz hale getirmişti. Üstüne iki net pozisyon üretip bir de gol bulunca kolay lokma olmadığını göstermiş oldu. Diabate’nin Beşiktaş’ın savunmada bıraktığı iki süratli adamı Lens ve Medel’i geçip gol vuruşu yapması jeneriklikti. Emre’nin nefis pasında Hakan’ın kötü vuruşu ise Beşiktaş’ın şansıydı.

Beşiktaş ilk yarıda duran toplarda etkiliydi. İlkinde Atiba’nın vuruşunu kaleci güçlükle çıkarmıştı. Bir sonraki kornerde ise Beşiktaş savunma hattının gövde gösterisi vardı. Mirin’in direkten dönen topunu Gökhan tamamladı, savunmadan dönen topu ağlara gönderen isim Vida oldu. Savunmanın bu etkili performansına orta sahadan yeterli desteğin gelememesi ise Sivasspor’u oyuna ortak etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatadan dönüş 12 Nisan 2024 | 106 Okunma Galatasaray iki rakibe karşı 03 Nisan 2024 | 689 Okunma Livakovic ve Batshuayi 18 Mart 2024 | 145 Okunma Hep kahır 12 Mart 2024 | 57 Okunma Galatasaray’ın sırrı 09 Mart 2024 | 408 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar