Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ MOSSAD ajanı mı?

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bülent Orakoğlu'nun bugünkü (09.05.2022)''Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ MOSSAD ajanı mı?'' başlıklı yazısı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye’nin bugüne kadar 500 bin Suriyeliyi gönderdiği ‘güvenli bölge’ye şimdi de 1 milyon göçmen daha göndermesi ve onlara güvenli bir yaşam imkânı sunması AB ve ABD’den oluşan Batı Ekseni’nin hiçbirinin işine gelmiyor. Bu politikayı, Türkiye’nin hem Suriye’de hem de bölge halkları nezdinde itibarını artıracağı için engellemek, hem de bölgede KAOS ve İSTİKRARSIZLIK yaratmak için istiyorlar. Kimse vatanını, evini, düzenini sebepsiz yere terk etmez. Kimse keyfi yere belirsiz bir geleceğe doğru yürümez. Böyle bir mecburiyetle karşı karşıya kalanlara sınır ve gönül kapılarımızı açmak, onlara her türlü desteği vermek bizim insanlık borcumuzdur. Medeniyetimiz de tarihimiz de bize böyle davranmamızı öğütlüyor. Biz bu vazifemizi yerine getirmenin huzuruyla dünyanın karşısına çıkıyoruz’’ demişti.

ÜMİT ÖZDAĞ ‘SESSİZ İSTİLA’ İSİMLİ PROVOKATİF FİLMİ NEDEN NASIL FONLADI?

MİT görevlisinin Libya’da şehit edilmesini gayri kanuni olarak deşifre eden Ümit Özdağ’ın bu sefer de kirli operasyonlar ile Batı ekseninin Türkiye’yi karıştırmak için kullandığı fonlanmış medya ve vakıflara para tedarik işlemlerini yönettiği iddia ediliyor. Türkiye’de sığınmacılar ile Türk toplumu arasına nifak-kin ve nefret tohumları ekmeyi amaçlayan fonlanmış medya ne yazık ki Türkiye aleyhindeki faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Üstelik Ümit Özdağ bu kez sığınmacı karşıtı ‘Sessiz İstila’ isimli provokatif filmi kendisinin fonladığını itiraf ederek bir nevi devlete meydan okuyor.

Sessiz İstila filmi senaryoya göre 3 Mayıs 2043’te geçiyor. Kısa filmde doktor olduğu anlaşılan bir genç, sığınmacıların ‘işgal ettiği’ Türkiye’de anne ve babasına geçmişte ‘gerekli tepkiyi göstermedikleri için’ sitem ediyor. Video, program yapımcısı Karacasu’nun sığınmacı karşıtı bir monolog sonrası okuduğu Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabe’sinin bir kısmıyla son buluyor. Emniyet’in açıklamasında söz konusu kısa filmin ‘sığınmacılarla ilgili bilgileri manipüle edip çarpıttığı’ öne sürüldü. Karacasu dün Sakarya’da gözaltına alındı. Açıklamada ayrıca sığınmacılarla ilgili ‘provokatif gönderiler paylaştığı’ iddia edilen ‘Militer Doktrin’ adlı hesabın yöneticisi olduğu değerlendirilen şahsın da İstanbul’da gözaltına alındığı kaydedilmişti. Karacasu, ifadesinin ardından serbest bırakıldı???

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 567 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.138 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.139 Okunma Van’daki mazbata kışkırtması PKK ve AK Parti içindeki FETÖ’cülerin de dâhil olduğu bir kumpas mı? 08 Nisan 2024 | 725 Okunma DEM’den İmamoğlu’na seçim itirafı ve mesajı: Bu oylar benimdir diyemez! 03 Nisan 2024 | 556 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar