Talat Atilla’nın CHP içindeki kaynağı kim?

Sözcü gazetesi başyazarı Rahmi Turan’ın ortaya attığı Beştepe’ye giden CHP’li iddiası günlerden beri Türkiye’nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Kılıçdaroğlu ve CHP sözcüleri “bu kumpasın arkasında saray var” iddiasında bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlamaya devam ediyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Milletvekili Muharrem İnce’nin bu iddiayı kesin bir dille reddederek yalanlamaları üzerine Rahmi Turan kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu açıklamak zorunda kalmıştı. Talat Atilla ise haberin yüzde yüz doğru olduğunu hem Kılıçdaroğlu’na hem de kendi kaynağı olan CHP’li kişiye doğrulattığını açıklıyordu. İddialarını güçlendirmek amacıyla Muharrem İnce’nin Beştepe’ye geldiği ve ayrıldığı 9 Kasım tarihinde iki farklı aracın plakalarını da iddialarına kanıt olarak sunuyordu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ve Sudani’den net mesaj: PKK Irak’tan silinecek! 24 Nisan 2024 | 257 Okunma Gizemli hayalet MARS2 Oron model casus uçağı 320 füze ve İHA’ların tamamını etkisiz hale getirdi mi 22 Nisan 2024 | 775 Okunma İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 576 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.155 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar