PKK ve FETÖ’cüler gibi sen de mutlu musun Sayın Ataklı?

Atak’lı sen de FETÖ ve PKK’lılar gibi sevinç naraları atıyor musun?

Geçtiğimiz Ocak ayında Youtube kanalında yayınlanan videoda gazeteci yazar Can Ataklı’nın skandal açıklamaları Türkiye’nin özellikle turizm bölgelerini saran son 30 yılın en büyük yangın afeti nedeni ile tekrar gündeme geldi.

Ataklı bu videoda “Erdoğan’ın gitmesi için büyük yangınların olması lazım’’ iddiasını dillendirmişti. “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iktidardan uzaklaştırılması için büyük bir halk öfkesinin olması lazım.

Büyük bir doğal afet deprem, çok büyük bir sel, büyük yangınlar. Hani yani Avustralya’yı yakan yangın vardı ya ülkenin her tarafı neredeyse yanmıştı. Çok büyük can kaybına yol açacak kadar büyük yangınlar!” Türkiye’de Erdoğan’ı darbe ile iktidardan düşürmenin neredeyse imkansız olduğunu belirten Ataklı Erdoğan’ın gitmesi için Türkiye’nin askeri başarısızlık yaşamasına bile razı olacak cümleler kurdu.

Ataklı 28 Şubat darbesinde cuntanın yanında saf tutmuş sivil darbecilerdendi. O süreçte 28 Şubat’ın sivil ayaklarına yapılması operasyonlardan kurtulmak için tövbekar bile olmuştu. Şimdi ise ‘Erdoğan gitsin. Binlerce insan sel, deprem ve yangınlarda ölsün’ diyecek kadar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ve Sudani’den net mesaj: PKK Irak’tan silinecek! 24 Nisan 2024 | 249 Okunma Gizemli hayalet MARS2 Oron model casus uçağı 320 füze ve İHA’ların tamamını etkisiz hale getirdi mi 22 Nisan 2024 | 774 Okunma İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 576 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.155 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar