Kılıçdaroğlu’nu kim dinliyor?

Yunanistan ve AB ülkelerine yaranmak için Türkiye’yi şikayet etmekte bir mahzur görmeyen Kılıçdaroğlu İçişleri Bakanı Soylu’nun da sorduğu gibi iddialarından bu kadar eminse neden Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurmamıştı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yaklaşık son 1 hafta içinde yaptığı iki skandal açıklama bir kez daha ülke gündemini değiştirmeye yönelik olsa da kendisinin Türkiye için Milli Güvenlik sorunu olduğunu gözler önüne serdi. Son yıllarda CHP Parti teşkilatları içinde taciz ve tecavüz vakalarının artması ve bu konunun köşe yazılarında ve tartışma programlarında yer alması şüphesiz CHP üst yönetimini tedirgin etmişti. Hatta bazı sosyal medya platformlarında bu konuda uzun listeler bile hazırlanmıştı. Bu listelerde CHP’nin üst düzey yöneticilerinin yakınları bile olduğu delilleriyle açıklanıyordu. Şüphesiz taciz ve tecavüz olayları toplum içinde her kesimde bazı haysiyetsiz ve adi kişiler tarafından kişisel olarak gerçekleştirilen toplumu yaralayan önemli suçlar kategorisinde. Ancak bu suçları işleyen kişilerin çalıştıkları kurumları suçlamak çok yanlış. CHP tarihten aylar önce bu yanlışa düşerek bazı vakıflar ve yurtlarda bir iki olay nedeniyle bu kurumları suçlamıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ve Sudani’den net mesaj: PKK Irak’tan silinecek! 24 Nisan 2024 | 254 Okunma Gizemli hayalet MARS2 Oron model casus uçağı 320 füze ve İHA’ların tamamını etkisiz hale getirdi mi 22 Nisan 2024 | 774 Okunma İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 576 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.155 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar