Kılıçdaroğlu’ndan SADAT’A Goebbels teknikleri ile seçimler öncesi ortalığı karıştıracak KAOS suikastlar uyuyan hücreler iftirası mı?

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bülent Orakoğlu'nun bugünkü (30.01.2022)'' Kılıçdaroğlu’ndan SADAT’A Goebbels teknikleri ile seçimler öncesi ortalığı karıştıracak KAOS suikastlar uyuyan hücreler iftirası mı?'' başlıklı yazısı.

CHP lideri KIlıçdaroğlu bazı CHP milletvekilleri ve aynı ideolojideki gazeteciler ile birlikte 2022 Mayıs ayının ortalarına doğru İstanbul’da illegal olarak SADAT’ın kapısına dayanmıştı. Cumhuriyet Gazetesi’nin 15 Mayıs 2022 tarihinde Sefa Uyar imzasıyla; ‘Emekli General Adnan Tanrıverdi’nin kurucusu olduğu SADAT’ta suikast ve gayri nizami harp eğitimi verildiği’ şeklinde yalan ve iftira niteliğinde bir haber yayınlanmıştı. Bu haberin kaynağı ise gazetecilere yaptığı açıklamalarda ilk tespitlere göre Goebbels’in ‘Yalan Söyleme’ tekniklerini kullanarak SADAT ve iktidar aleyhinde kara propaganda yapan Kılıçdaroğlundan başkası değildi.

Ancak Uğur Dündar ile TV100’de yayınlanan programında SADAT’ın 8 saniyelik reklamı sonrasında aşırı hiddetlenerek veya hiddetlenmiş görüntüsü içinde yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu’nun, “Silah ve suikast tehditleri. Son uyarılarını yapıyorlar akıllarınca. Yeni bir şey değil. Uzun zamandır bu tehditler var. Şimdi bu kürsüden, bu çetelere, mafyaya, bu paramiliter yapılara seslenmek istiyorum. Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be müptezeller, be çakallar, siz mi beni korkutacaksınız” şeklindeki açıklamaları kendisine üst düzey güvenlik...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’li dergi Conservative YPG terör örgütünün Türkiye ve NATO için tehlike arz ettiğini yazdı? 27 Mart 2024 | 482 Okunma YRP ve CHP’den ortak seçim kampanyası! Yeniden Refah Partisi-CHP-DEM örtülü ittifakı mı? 25 Mart 2024 | 1.098 Okunma Fatih Erbakan ve partisi nereye koşuyor, Van mitinginde neden kayyımlar hedef alındı? 20 Mart 2024 | 3.372 Okunma Skandal görüntülerde say say bitmeyen paraları kim topladı, paralar pay mı edildi, kime gitti? 18 Mart 2024 | 696 Okunma FETÖ Yeniden Refah Partisi’ne sızdı mı yoksa partinin bu yönde bir stratejisi mi var? 13 Mart 2024 | 1.745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar