Kılıçdaroğlu SADAT’ı neden ve nasıl tehdit etti?

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bülent Orakoğlu'nun bugünkü (18.01.2022)'' Kılıçdaroğlu SADAT’ı neden ve nasıl tehdit etti?'' başlıklı yazısı.

Kılıçdaroğlu TV 100 ‘de Uğur Dündar’ın sunduğu programa katıldığı canlı yayında devamlı haksız ve hukuksuz bir şekilde suçladığı SADAT’ın reklamı çıkınca hiddetlenmiş gibi gözükerek Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz!” ifadeleriyle SADAT’a hakaret ederek tehdit etti. Uğur Dündar, sosyal medyada gelen tepkilerin ardından Twitter hesabından, “Programın içine alınan reklâmlar konusunda hiçbir bilgim, ilgim yok. Reklâm bölümü bir aydır kullanılan SADAT reklamını, yaklaşık üç saati bulan bizim programın yayınında sadece sekiz saniye kullanmış. Televizyon yönetiminin müdahalesiyle kaldırılmış. Ve tekrar ekrana getirilmemiş.” açıklamasını yaptı. Değerli okurlarımız Kılıçdaroğlu ve ekibinin milli ve yerli unsurları hedef alarak aşağılaması hakaretler etmesi mahkeme kararlarına rağmen iftiralarına devam etmesi sanki cinnet boyutlarına ulaşmış görüntüsü verildi. Sekiz saniye süren reklamda SADAT’ın amblemi, Türk Savunma Sanayi Hizmet Sektörünün yüz akı yazısı ve maskeli üç-dört askerin silahlı eğitim görüntüsü sekiz saniye içinde görüntülenmişti. Uğur Dündar’ın açıkladığı gibi SADAT reklamı bir aydır bu televizyonda üç saati bulacak şekilde yayınlanmıştı. Uğur Dündar reklam konusunda bilgisinin olmadığını söylerken TV100 yetkililerinden yazıyı kaleme aldığım saate kadar bir açıklama yapılamamış olması oldukça manidardı. Yaklaşık olarak 1 aydan beri devam eden SADAT reklamlarında TV 100‘e katılan hiçbir konuk rahatsız olmamışken Kılıçdaroğlu’nun tehdit edildiği iddiası bir o kadar komik Öküz’ün altında buzağı aramak atasözünü akıllara getirmektedir. Aslında Kılıçdaroğlu’nun bu tavrı ile cuk oturan İ…. İle başlayan bir atasözü var ama. Neyse terbiyemizi bozmayalım. Şimdi sıkı durun, bu yaşananlar sadece SADAT’ın reklam polemiği! Kılıçdaroğlu da örtülü olarak SADAT’ın reklam polemiğine bir katkı sunuyor. İnanılır gibi değil ama Kılıçdaroğlu’nun SADAT’ı bir tehdit olarak görmediği tamamen kamuoyunu aldatmak için rol yaptığını ortaya koyuyor. Kılıçdaroğlu’nun kamuoyunu nasıl aldattığını ortaya çıkaran SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi’ye bravo diyorum.
SADAT’IN REKLAM POLEMİĞİ! KILIÇDAROĞLU’NA SADAT’TAN YANIT: BİZ AKLIMIZIN ZEKATINI VERSEK SEN İHYA OLURSUN
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gazeteci Uğur Dündar’a konuk olduğu TV100 ekranlarında, Kılıçdaroğlu’nun paramiliter bir kuruluş olmakla suçladığı sivil askeri danışmanlık şirketi SADAT’ın reklamı verildi. Sekiz saniye süren reklam sosyal medyada çok konuşuldu. Kılıçdaroğlu, daha sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz!” ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun suçlamalarına yanıt gecikmedi. SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi Twitter hesabından reklama ve Kılıçdaroğlu’nun suçlamalarına dair bir dizi paylaşımda bulundu. Tanrıverdi, Kılıçdaroğlu’na, “Kim derdi Kılıçdaroğlu bin beş yüz liralık bir reklama mağlup olacak diye... Biz aklımızın zekatını versek sen ihya olursun” yanıtını verdi.

TANRIVERDİ: CHP’DEN BİR KADIN SADAT’I ARADI KILIÇDAROĞLU’NUN DÜNDAR’LA YAPACAĞI YAYININ CUMARTESİ YAYINLANACAĞI BİLGİSİNİ VERİNCE KANAL DEĞİŞTİRDİK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ve Sudani’den net mesaj: PKK Irak’tan silinecek! 24 Nisan 2024 | 84 Okunma Gizemli hayalet MARS2 Oron model casus uçağı 320 füze ve İHA’ların tamamını etkisiz hale getirdi mi 22 Nisan 2024 | 774 Okunma İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 576 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.155 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.145 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar