Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun istifasını isterken Akşener’i de CHP’yi bölmekle suçladı mı?

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bülent Orakoğlu'nun bugünkü (21.12.2022)''Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun istifasını isterken Akşener’i de CHP’yi bölmekle suçladı mı?'' başlıklı yazısı.

“CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaretten aldığı 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezası kararı” 8’li masada Cumhurbaşkanı adaylığı üzerinden yapılan gerginliği ve kavgayı yeni boyutlara taşıdı. Son günlerde Cumhurbaşkanı adayı olarak kendisinden hiç bahsedilmeyen İmamoğlu Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaretten aldığı cezayı mağdur olduğu edebiyatı ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte değme sanatçılara taş çıkaracak bir performans ile Saraçhane’de adaylık tiyatrosunu oynayarak sahneye koydu. Küreselciler tarafından İmamoğlu’nun sönen yıldızının parlatılması adına kurulan ‘küresel kumpasın’ her detayı ayrıntıları ile planlanmıştı. Küreselciler Türkiye’deki işbirlikçileri sayesinde Kılıçdaroğlu’nu İmamoğlu davasında karar çıkmayacağına inandırırken Kemal Bey’in yeni başdanışmanı küreselci Jeremy Rifkin’in ilk görevi de İmamoğlu’na ceza verilirken enteresan bir zamanlama ile aynı saatlerde Almanya seyahati ile yapılacak görüşmeleri tertip ederek, Almanya Başbakanı ile bir randevu almak olmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 569 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.142 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.140 Okunma Van’daki mazbata kışkırtması PKK ve AK Parti içindeki FETÖ’cülerin de dâhil olduğu bir kumpas mı? 08 Nisan 2024 | 727 Okunma DEM’den İmamoğlu’na seçim itirafı ve mesajı: Bu oylar benimdir diyemez! 03 Nisan 2024 | 558 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar