Devlete meydan okuyan zihniyetin 3’üncü halkası mı?

Bilindiği gibi Cumhuriyet Gazetesi’nin; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’un, Kuzguncuk’ta kiraladığı araziye kaçak yapılar yaptırdığına yönelik haberinin asılsız ve gerçeği yansıtmadığının ortaya çıkması kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

Cumhuriyet gazetesinin haberinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Üsküdar’da bulunan ve Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi sınırları içinde yer alan evinin yanındaki araziyi Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden kiraladığı ve burada kaçak yapı inşa ettiği aktarılmıştı. Haberde İBB ekiplerinin bu yapıları yıktığı da vurgulanmıştı. Oysa Altun’un avukatı Sezgin Tunç, Fahrettin Altun hakkında asılsız ve hakikat dışı iddialar ileri sürüldüğünü gerçekler tahrif edilerek kamuoyunun yanıltılmaya çalışıldığını belirtmişti. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ve Sudani’den net mesaj: PKK Irak’tan silinecek! 24 Nisan 2024 | 24 Okunma Gizemli hayalet MARS2 Oron model casus uçağı 320 füze ve İHA’ların tamamını etkisiz hale getirdi mi 22 Nisan 2024 | 763 Okunma İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 576 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.155 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.145 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar