AK Parti iktidarına akıl almaz suçlama?

SAYIN Sağlar önce bu soruların cevabını ver, sonra da eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un skandal darbe tehdidi ile sizin yeni bir 28 Şubat çağrınızın nasıl çakıştığını da biliyorsan(!!!) açıkla lütfen.

Pazartesi günkü köşe yazımızda ABD Başkanı Biden’in 21. yüzyıla adapte olmuş gayrinizami harp birimlerini Amerika’nın hedeflediği ülkelerde görevlendireceğini bu ülkeler arasında da Türkiye’nin olduğunu yazmıştım. Bu tespitimizden sonra Biden’in İsrail ve FETÖ muhibbi olduğunu da göz ardı etmememiz gerekiyor sanırım. Aslında ABD geçmişte birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de bazı olaylarda gayrinizami harp sistemlerini uygulamıştı. Yani güçlü bir alt yapı hazırdı.

Geçen haftaki yazımızda belirttiğimiz gibi Sağlar, Halk TV’de 28 Şubat sürecinde dahi söylemediği veya söyleyemediği haksız hukuksuz, dozunu epeyce artıran eleştirilerini dindar kesimi hedef alarak açıklamış. Biz geçmişte Fikri Sağlar ile çok sayıda karşıt programlara çıkmıştık. Ben kendisinin Türkiye’nin birlik ve beraberliğe en ihtiyaç olduğu bir dönemde geçmişin kutuplaşma ve kamplaşmalarına çanak tutan çokça eleştiri alan açıklamalarını yumuşatacağını düşünürken kendisi katıldığı bir televizyon programında akıllara ziyan, dozunu iyice arttıran, darbeye çanak tutan açıklamalarını hayret ve nefret ile izledim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 568 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.139 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.139 Okunma Van’daki mazbata kışkırtması PKK ve AK Parti içindeki FETÖ’cülerin de dâhil olduğu bir kumpas mı? 08 Nisan 2024 | 725 Okunma DEM’den İmamoğlu’na seçim itirafı ve mesajı: Bu oylar benimdir diyemez! 03 Nisan 2024 | 556 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar