Yüzen sarayla Uzakdoğu tatili

Türk Hava Yolları'nın (THY) geçen yıl Miami'ye direkt seferler başlatmasıyla dünyanın en büyük cruise şirketi Royal Caribbean, Türklere özel Miami çıkışlı Karayipler ve Bahamalar turları...

Türk Hava Yolları'nın (THY) geçen yıl Miami'ye direkt seferler başlatmasıyla dünyanın en büyük cruise şirketi Royal Caribbean, Türklere özel Miami çıkışlı Karayipler ve Bahamalar turları düzenlemeye başlamıştı. İstanbul'un elitlerinden yaklaşık 6 bini Royal Caribbien'in yüzen sarayları Allure of the Seas ve Oasis of the Seas ile Karayipler ve Bahamalar'ın keyfini çıkarmıştı.
Şimdi de istek üzerine Uzakdoğu turları başladı. 5 yıldızlı 'Mariner of the Seas' adlı gemiyle ilk gezi geçen hafta yapıldı. Yüzen saraydaki 4 bin 184 yolcunun arasında ben de vardım.
Bu yüzen saraylar sayesinde İstanbul'un elitleri hem her sabah farklı bir ülkede uyanıyor, hem de her daim yaz mevsimi yaşıyor.

EKSİĞİ YOK FAZLASI VAR
Bu turun rotasında Uzakdoğu'nun gözdeleri Malezya-Kuala Lumpur, Tayland- Bangkok ve Phuket, Vietnam-Ho Chi Minhi yer alıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 218 Okunma ‘Mental olarak hiç iyi değil’ 17 Nisan 2024 | 146 Okunma ‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 189 Okunma İstanbul’un elitleri şehri terk etti! 06 Nisan 2024 | 126 Okunma Sedef İybar ile anılara yolculuk 05 Nisan 2024 | 39 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar