Yeni sevgilisi de Hollywood’dan

Uzun süredir yaşamını ABD'de sürdüren sosyetenin ünlü isimlerinden Özlem Önal, aşk hayatındaki sessizliği bozdu! Türkiye'nin en zengin işadamlarıyla birlikte olan sosyetik güzel, ABD'ye gittiği ilk...

Uzun süredir yaşamını ABD'de sürdüren sosyetenin ünlü isimlerinden Özlem Önal, aşk hayatındaki sessizliği bozdu! Türkiye'nin en zengin işadamlarıyla birlikte olan sosyetik güzel, ABD'ye gittiği ilk yıllarda dünyaca ünlü aktör Josh Lucas ve ardından da Yeni Zelandalı işadamı Eric Watson'la aşk yaşamıştı.
Öğrendim ki; uzun süre sonra aşk orucunu bozan Önal'ın yeni beyaz atlı prensi de Hollywood'dan.
Önal, Amerika'da izlenme rekorları kıran, Jake Gyllenhall ve Rachel McAdams'ın başrollerini oynadığı 'Southpaw' filminin de yapımcısı olan Stuart Parr ile aşk yaşıyor.

İSTANBUL'DA AĞIRLADI
Eminem'in '8 Mile' ve 50 Cent'in 'Get Rich or Die Tryin' adıyla hayatlarını anlatan filmlerin de yapımcılığını üstlenen Stuart Parr ile Özlem Önal, üç ay önce flört etmeye başlamış.
Geçen hafta yapımcı sevgilisini İstanbul'a getirdiğini öğrendiğim Önal, Zekeriyaköy'deki evinde sevgilisini bir hafta misafir ettikten sonra birlikte ABD'ye geri dönmüşler.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kesin dönüşün sebebi evlilik 29 Mart 2024 | 72 Okunma Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 312 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar