Yasak aşkın meyvesi yolda

İş adamları Yusuf Day ile Erol Özmandıracı'nın 2015 yazında Bodrum'da bir teknede Cicişler lakaplı Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle çapkınlıkta yakalandığını hatırlamayanınız yoktur herhalde....

İş adamları Yusuf Day ile Erol Özmandıracı'nın 2015 yazında Bodrum'da bir teknede Cicişler lakaplı Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle çapkınlıkta yakalandığını hatırlamayanınız yoktur herhalde. Eşi iki hafta önce doğum yapmışken çapkınlıkta yakalanan Yusuf Day, eşi Nefise Karatay'ın gönlünü almayı başarsa da, Erol Özmandıracı'nın eşi Ceylin Hanım, soluğu mahkemede almıştı. Boşanma davaları halen devam eden Özmandıracı çiftiyle ilgili bomba bir haberim var! İki yıl önce eşiyle evlerini ayıran Erol Özmandıracı, arayı çok açmadan uçakta tanıştığı hostes Merve Başbuğ ile flört etmeye başlamış. İşin daha da bombası; Erol Bey, sevgilisi Merve Başbuğ'dan bebek bekliyor.


Erol Özmandıracı - Merve Başbuğ

ÜÇ AYLIK HAMİLE

Merve Başbuğ, Erol Özmandıracı'dan üç aylık hamileymiş. Boşanmayı beklemeden çocuk sahibi olmaya karar verdiklerine göre, bu ilişki evlilikle sonuçlanacak gibi görünüyor.
Bakalım, çocuk dünyaya gelmeden önce Erol Bey eşinden boşanıp Merve Başbuğ ile nikah masasına oturabilecek mi... Aylardır boşanmaya çalıştığı ikinci eşi Ceylin Hanım'dan çocuğu olmayan Erol Bey'in ilk eşi Tilda Hanım'dan ise bir oğlu var. Bu arada kulağıma gelenlere göre Erol Bey, yıllar sonra tekrar baba olacağı için çok heyecanlıymış.


Yusuf Day-Nefise Karatay, Erol-Ceylin Özmandıracı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 289 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma İkizler babalarının nikahına gitmiyor 22 Mart 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar