Ünlü işadamından duyarlı davranış

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu, ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun dede olduğunu, tüm Türkiye cuma günkü haberimle öğrenmişti. Cumartesi günü 64 yaşına basan Ali Ağaoğlu'na en...

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu, ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun dede olduğunu, tüm Türkiye cuma günkü haberimle öğrenmişti.
Cumartesi günü 64 yaşına basan Ali Ağaoğlu'na en güzel doğum günü hediyesini, oğlu Alican Ağaoğlu ile bir aylık gelini Miray Hanım vermişti. Duydum ki, mutluluktan ayakları yere basmayan Ali Bey'e, yakınları 3 Mart Cumartesi akşamı sürpriz bir doğum günü partisi hazırlamış. Ancak bu sürprizi son anda öğrenen ünlü işadamı, bu işin mimarlarına teşekkür edip doğum günü kutlamasını iptal ettirmiş.

'İÇİMDEN GELMİYOR'
Ağaoğlu'nun doğum gününü iptal ettirdiğini duyunca önce şaşırdım çünkü Ali Bey böyle kutlamaları sever. Ancak sonra sebebini öğrenince kendisini takdir ettim. Ali Bey'in doğum günü kutlamasını iptal etmesinin sebebi, Afrin'de şehit düşen askerlerimizmiş. "Afrin'de şehit düşen sekiz şehidimizi daha yeni toprağa vermişken, doğum günü kutlamak içimden gelmiyor, üstelik bana yakışmaz" diyen Ağaoğlu, Maslak 1453'te yer alan PM Maslak'ta yapılması planlanan kutlamayı iptal etmenin en iyisi olacağını düşünmüş. Ali Bey'in duyarlılığını takdir ediyor ve kendisine uzun ömürler diliyorum.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 308 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma İkizler babalarının nikahına gitmiyor 22 Mart 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar