Terim Events’i Bodrum’a taşıyor

2014'te Terim Events adıyla bir organizasyon şirketi kuran ve ilk profesyonel işi kızı Buse Terim'in kına gecesi olan Fulya Terim, işleri iyice büyüttü.'Survivor' 2017'nin birleşme partisinde onur konuğu olan eşi Fatih Terim ile...

2014'te Terim Events adıyla bir organizasyon şirketi kuran ve ilk profesyonel işi kızı Buse Terim'in kına gecesi olan Fulya Terim, işleri iyice büyüttü.
'Survivor' 2017'nin birleşme partisinde onur konuğu olan eşi Fatih Terim ile Dominik'e uçan Fulya Hanım, İstanbul'dan sonra, bu yaz Bodrum'un da farklı ve yaratıcı davetlerine imza atmaya hazırlanıyor. Fulya Hanım, Terim Events'in bir şubesini de Bodrum'a açıyor.

TÜRKBÜKÜ'NE PASTANE AÇIYOR
Fulya Terim'in, Bodrum'da Terim Events'in şubesini açmakla yetinmeyip yeni bir işe daha adım atacağını öğrendim. Türkbükü'ndeki meşhur Hatice Teyze'nin hemen yanındaki dükkanı kiralayan Fulya Hanım, buraya bir pastane açacakmış. Halen dekorasyonu devam eden pastane, hem Terim Events'in organize edeceği davetlere catering hizmeti verecek, hem de yazlıkçılara perakende satış yapacakmış. Anlaşılan Fulya Terim, geç girdiği iş hayatında geçmiş yılların açığını kapatmaya çalışıyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Miami’de kanka olmuşlar: Bob Marley’ın oğlu Bodrum’a gelecek 19 Nisan 2024 | 47 Okunma En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 239 Okunma ‘Mental olarak hiç iyi değil’ 17 Nisan 2024 | 147 Okunma ‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 189 Okunma İstanbul’un elitleri şehri terk etti! 06 Nisan 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar