Tatili zirvede geçirecekler

COURCHEVEL Fatoş Altınbaş, bu yıl da sömestir tatilini kızları Azra ve Ayşe Naz Sarıgül ile birlikte Fransa'nın ünlü kayak merkezi Courchevel'de geçirecek. MIAMI-CANCUN Çağla Bostancı, kızı Lal...

COURCHEVEL
Fatoş Altınbaş, bu yıl da sömestir tatilini kızları Azra ve Ayşe Naz Sarıgül ile birlikte Fransa'nın ünlü kayak merkezi Courchevel'de geçirecek.

MIAMI-CANCUN
Çağla Bostancı, kızı Lal ile birlikte sömestirde, önce Miami'ye, ardından da Meksika Cancun'a geçeceği 12 günlük bir tatil planlamış.




LECH
Etel Baler, oğulları Ralf ve Leo ile önce Avusturya Lech'e kayağa gidecek. Aile tatillerini henüz karar veremedikleri sıcak bir yerde tamamlayacaklar.

DUBAI
Ömer-Begüm Ballı çifti, kızları Alya ile birlikte tatilde kayak yapmak yerine denize girmek istemiş ve onun için Dubai'yi tercih etmişler.

MONT BLANC
Şeyda Coşkun, oğlu Arat'ı snowboard yapması için Avrupa kıtasının ve Alpler'in en yüksek zirvesi olan Fransa Mont Blanc'a götürecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 277 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 180 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 155 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma İkizler babalarının nikahına gitmiyor 22 Mart 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar