Sevgilisine evlenme teklif etmiş

Geçen yıl boşanan ünlü Mimar bekarlığı sevmemiş! Dünya çapında ödüllü pek çok projeye imza atan ünlü mimarlar Murat Tabanlıoğlu ile Melkan Gürsel, 20 yıllık evliliklerini...

Geçen yıl boşanan ünlü Mimar bekarlığı sevmemiş!

Dünya çapında ödüllü pek çok projeye imza atan ünlü mimarlar Murat Tabanlıoğlu ile Melkan Gürsel, 20 yıllık evliliklerini geçen yıl tek celsede bitirmişti.
Boşanmadan bir yıl önce evini ayırdığı ex-eşiyle iş ortaklığına devam eden Murat Bey, aşk orucunu ilk bozan taraf olmuştu.
Murat Bey, geçen yıl Nisan ayında Türk turizminin öncülerinden Vural Öger'in turizmci kızı Nina Öger ile flört etmeye başlamıştı.

TEKLİFİ CEVAPSIZ KALMIŞ!
Murat Bey'in Bebek'teki evinde birlikte yaşayan aşıklarla ilgili ilginç bir bilgi kulağıma geldi. 20 yıl süren evliliğini geçen yıl Haziran'da sonlandıran Murat Bey, arayı çok açmadan yine başını bağlayıp damat olmak istemiş. Hatta birlikte çok mutlu olduğu sevgilisi Nina Hanım'a evlenme teklif etmiş. Ancak Murat Bey'in büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını öğrendim!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 45 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 118 Okunma Kızının ikinci ayını kutladı: Babası ortada yok! 23 Nisan 2024 | 131 Okunma Başarıları taçlandırıldı 20 Nisan 2024 | 40 Okunma Miami’de kanka olmuşlar: Bob Marley’ın oğlu Bodrum’a gelecek 19 Nisan 2024 | 87 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar