Sabah Yıldızı’na sosyeteden büyük ilgi

Sabah Gazetesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Sabah Yıldızı Kültür ve Sanat Ödülleri törenine, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler akın etti. Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen geceye...

Sabah Gazetesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Sabah Yıldızı Kültür ve Sanat Ödülleri törenine, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler akın etti. Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen geceye, kültür ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra her zaman kültür-sanatın en büyük destekçisi olan İstanbul sosyetesi de büyük ilgi gösterdi.

SOHBET KONUSU SANATTI
İş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim, en şık kıyafetleriyle Sait Halim Paşa Yalısı'na gelip Sabah Yıldızı Kültür ve Sanat Ödülleri'nin sahiplerine kavuşmasına şahitlik etti. Cemiyetin ünlü isimleri, tören öncesi yalının sahilinde verilen kokteylde, sanatçılarla kaynaşıp sohbet etme imkanı da buldu.
Kokteyl sonrası gerçekleşen ödül töreninin ardından başlayan yemek de çok keyifli geçti. Sait Halim Paşa Yalısı'nın tarihi atmosferinde yenilen yemekte sohbet konusu, tabii ki sanat ve ödül alanlardı. Ortak kanıysa; Sabah Yıldızı Kültür ve Sanat Ödülleri'ni hak edenlerin kazandığıydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 182 Okunma İstanbul’un elitleri şehri terk etti! 06 Nisan 2024 | 124 Okunma Sedef İybar ile anılara yolculuk 05 Nisan 2024 | 35 Okunma Kızı için bile siyasete bulaşmadı 04 Nisan 2024 | 263 Okunma Babasının adını oğlu yaşatacak 03 Nisan 2024 | 134 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar