Rahmetli nişanlısının kardeşiyle tatil yapıyor

14 Nisan'da nişanlısı Murat Gezer ile evlenip telli duvaklı gelin olacağı günü bekleyen Mina Başaran, maalesef 11 Mart'taki talihsiz kazada melek olup gitmişti. Dubai'deki bekarlığa veda partisinden dönüşte yaşanan...

14 Nisan'da nişanlısı Murat Gezer ile evlenip telli duvaklı gelin olacağı günü bekleyen Mina Başaran, maalesef 11 Mart'taki talihsiz kazada melek olup gitmişti. Dubai'deki bekarlığa veda partisinden dönüşte yaşanan kaza, Murat Gezer'i, Mina Başaran'dan çok acı bir şekilde ayırmıştı. Cenazeden sonra hiç ortalarda görünmeyen Murat Gezer, üç gün önce Bodrum'da görüntülenince sosyal medya çalkalandı. Bodrum'da tatil yaptığı için sosyal medyada resmen linç edilen Murat Gezer'e haksızlık ediliyor.
Evet, Murat Gezer çok acı bir olay yaşadı, nişanlısını kaybetti ama hayat da devam ediyor.
Ne yani, tatile çıkmasın mı? Hadi haklı olduğunuzu düşünelim, Gezer'in yanında kim var, biliyor musunuz?

KARDEŞİNİ KİMSE TANIMADI
Bodrum'da Murat Gezer'i fotoğraflayan muhabir arkadaşlarım, yanındaki genci tanıyamamış!
O kişi, Mina Başaran'ın kardeşi Can Başaran... Yani Murat Gezer çok eleştirilen tatile rahmetli nişanlısının kardeşiyle çıkmış.
Zaten Murat Gezer'i tanıyanlar, normal hayatına devam etmeye çalışsa da içinin kan ağladığını ve Mina Başaran'ın sevenlerini üzecek bir davranışta bulunmasının mümkün olmadığını söylüyor. Birilerini eleştirirken biraz insaflı davranalım lütfen!!!

Anneler Günü'nde, Mina'yı istemeye gittikleri gün anneleriyle çekilmiş fotoğrafı paylaşıp 'Anneler Gününüz kutlu olsun! Sizi çok seviyorum!' yazan Gezer, Mina'nın ailesiyle hâlâ çok yakın.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 229 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 180 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 155 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma İkizler babalarının nikahına gitmiyor 22 Mart 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar