‘Oğlumun sevdiğini baş tacı ederim’

Üç gündür neredeyse tüm Türkiye, Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'nın ayrılığını konuşuyor.Hacı Sabancı, bana yaptığı açıklamada, anlaşamadıkları için...

Üç gündür neredeyse tüm Türkiye, Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'nın ayrılığını konuşuyor.
Hacı Sabancı, bana yaptığı açıklamada, anlaşamadıkları için kavga-gürültü etmeden ilişkilerini bitirdiklerini söylemişti.
Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'nın ayrılmasının ardından gözler, yine Arzu Sabancı'ya çevrildi. Çünkü Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın, en başından beri bu ilişkiye karşı olduğu söyleniyordu.
Dolayısıyla ayrılmalarında Arzu Hanım'ın etkisinin olabileceği dilden dile dolaşırken Los Angeles'tan itiraz geldi.

'ESKİ TÜRK FİLMLERİ GİBİ...'
Los Angeles'ta tatilde olan Arzu Sabancı ile dün sabah konuştum. Arzu Hanım'ın yazılanlara da, konuşulanlara da itirazı var. Çok üzgün olduğunu söyleyen Arzu Hanım, çocuklarının ilişkileriyle ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. İşte Arzu Hanım'ın söyledikleri: "Oğullarımızın sevdikleri, bizim de sevdiklerimiz olur. Onları baş tacı yaparız. İlişkilerinin bittiğini biz de sizin gibi öğrendik. İnsanlar bu konuyu benimle niye ilişkilendiriyor anlamıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kesin dönüşün sebebi evlilik 29 Mart 2024 | 111 Okunma Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 312 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar