Monako’da F1 keyfi

Dünya jet-set'inin buluşma yeri olan, Türk sosyetesinin de kapı komşusu haline getirdiği Monako'da, önceki gün Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın altıncı yarışı vardı. Red Bull-TAG Heuer takımının...

Dünya jet-set'inin buluşma yeri olan, Türk sosyetesinin de kapı komşusu haline getirdiği Monako'da, önceki gün Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın altıncı yarışı vardı. Red Bull-TAG Heuer takımının Avustralyalı pilotu Daniel Ricciardo'nun birinci olduğu Monaco Grand Prix'sini izleyenler arasında, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın kızı Melisa Tapan da vardı. Sabancı Holding'in dünya lastik sektörü lideri Bridgestone ile ortak kurduğu şirkette çalışan Melisa Tapan'ın bu yarışlara gerçekten ilgisi var mı, yoksa iş gereği mi gitti bilmiyorum.
Ancak orada olabilmek için can atan yüzlerce karşı cinsini kıskandırdığı bir gerçek...

YARIŞLARI EN GÜZEL YERDEN İZLEDİ
Bu arada bilenler bilir; bu yarışları seyrettiğiniz yer de çok önemlidir. Monako'nun en güzel oteli Hotel de Paris'de kalan Melisa Tapan, Monaco Grand Prix'sini de en güzel noktalardan birinde seyretmiş.
Tapan'ın Instagram'da paylaştığı fotoğraf ve videolara bakılırsa, yarışları kah oteldeki Le Louis XV restoranın terasından, kah Le Grill'in çatısından seyretme şansı bulmuş. Anlayacağınız Tapan; otelinden çıkmadan Formula 1 yarışı izlemenin keyfini doyasıya yaşamış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 308 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma İkizler babalarının nikahına gitmiyor 22 Mart 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar