Kuyumcusuna dualı kolye yaptırdı

32 yaşındayken beş ay flört ettiği Cem Aydın ile evlenen Derin Mermerci Aydın, iki yıl sonra 7 Temmuz 2015'de de ikizleri Lal ile Mina'yı kucağına almıştı. Bir süre önce iş hayatına atılan ve...

32 yaşındayken beş ay flört ettiği Cem Aydın ile evlenen Derin Mermerci Aydın, iki yıl sonra 7 Temmuz 2015'de de ikizleri Lal ile Mina'yı kucağına almıştı.
Bir süre önce iş hayatına atılan ve moda-kadın-yaşam haberlerinin yer aldığı kendi adını taşıyan bir site kuran Derin Hanım'ı geçenlerde bir davette gördüm; boynundaki kolye çok dikkatimi çekti.

KOLYENİN DİĞER YÜZÜNDE KIZLARI VAR
Kolyenin ön yüzünde ikiz kızları Lal ile Mina'nın adı yazıyordu.
Her fırsatta kızları için yaşadığını söyleyen Derin Hanım'ın kalp şeklindeki kolyesi bir süre sonra ters dönünce, arka yüzünde de bir dua olduğunu gördüm.
Zorlandığı anlarda kendisine yol gösterdiği için İnşirah süresini okuduğunu söyleyen Derin Hanım'ın bu sureyi kolyeye işlettiğini sandım.
Biraz araştırınca; Derin Hanım'ın, ikizlerinin isimlerinin de yazdığı kalp şeklindeki bu kolyeyi ünlü mücevherci Kafkas'a özel olarak yaptırdığını öğrendim. Kolyenin arka yüzündeki de İnşirah süresi değil, Ayet-el Kürsi'ymiş.
Derin Hanım'ın oldukça itikatlı biri olduğu söylenirdi hep; doğruymuş...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Miami’de kanka olmuşlar: Bob Marley’ın oğlu Bodrum’a gelecek 19 Nisan 2024 | 85 Okunma En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 239 Okunma ‘Mental olarak hiç iyi değil’ 17 Nisan 2024 | 147 Okunma ‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 189 Okunma İstanbul’un elitleri şehri terk etti! 06 Nisan 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar