Köyünde üretip İstanbul’da satıyor

Ünlü sanatçı Candan Erçetin; yıllardır hayalini kurduğu çiftlik projesini, doğup büyüdüğü Lüleburgaz'ın Ayvalı Köyü'nde 2006 yılında hayata geçirmişti. Her fırsatta...

Ünlü sanatçı Candan Erçetin; yıllardır hayalini kurduğu çiftlik projesini, doğup büyüdüğü Lüleburgaz'ın Ayvalı Köyü'nde 2006 yılında hayata geçirmişti. Her fırsatta, ailesinin de yaşadığı Lüleburgaz'daki çiftliğine giden Erçetin'in, bir süre önce orada arazi satın alıp organik tarıma başladığını duymuştum. Meğer kendisi, ailesi ve arkadaşlarının yemesi için organik tarım yapan Erçetin, hobi olarak başladığı bu organik tarım işini epey bir büyütmüş.
Hatta bu işi ticarete dökmüş...

ÜNLÜ SANATÇILAR MÜDAVİMİ OLDU
Lüleburgaz'daki arazilerinde organik tarımla domates ve salatalık yetiştiren Candan Erçetin, mahsulleriyle kışlık domates ve turşu da yapmaya başlamış.
Bulduğu her fırsatta çiftliğine giden Erçetin'in, ürünlerinin çoğunda el emeği göz nuru varmış. Ürünlerini sadece eşe dosta satan ve kargoyla adreslerine yollayan Erçetin'in turşularını İstanbul'da artık herkes alabilecek. Çünkü Erçetin'in turşuları artık, sadece ekşi mayalı ekmekler satan Etiler'deki Pelin'in Ekmeği'nde satılmaya başlamış.
Hatta Sezen Aksu, Seda Bakan, Aslı Enver ve Murat Boz; Erçetin'in turşuları için Pelin'in Ekmeği'nin müdavimi olmuş bile. Şimdi herkesin dilinde Candan Erçetin'in turşuları var. Böyle giderse turşuculuğu şarkıcılığının önüne geçecek!
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 224 Okunma ‘Mental olarak hiç iyi değil’ 17 Nisan 2024 | 146 Okunma ‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 189 Okunma İstanbul’un elitleri şehri terk etti! 06 Nisan 2024 | 126 Okunma Sedef İybar ile anılara yolculuk 05 Nisan 2024 | 39 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar