Koç’un sahası niye bitmiyor?

Hatırlarsınız; İstanbul Golf Kulübü 2012'de Maslak'taki sahasını kaybedince, kulübün başkanı Mustafa Koç, eşi Caroline Hanım'ın üzerine bir şirket kurup golf sahası yapmak için Riva'da arazi...

Hatırlarsınız; İstanbul Golf Kulübü 2012'de Maslak'taki sahasını kaybedince, kulübün başkanı Mustafa Koç, eşi Caroline Hanım'ın üzerine bir şirket kurup golf sahası yapmak için Riva'da arazi toplamıştı. Ancak yaklaşık 29 milyon dolara satın aldığı konuşulan arazide golf sahasını açmaya ömrü vefa etmemişti.
Eşi Caroline Koç da, eşinin bu hayalini gerçekleştirmek için işi devralmış ve Aralık 2017'de, bir törenle Mustafa V. Koç.
Golf Sahası'nın tanıtımını yapmıştı.

21 OCAK'A YETİŞMEYECEK
Ancak, eşinin adını yaşatabilmek için kitap çıkartan, spor ödülü düzenleyen Caroline Koç, iki yıl geçmesine rağmen golf sahasını bitiremedi! Duydum ki, kulüp üyeleri de golf sahasının akıbeti ile ilgili sorular sorup duruyormuş.
Niye bitirilemiyor öğrenemedim ama görünen o ki, Mustafa V. Koç. Golf Sahası, Mustafa Bey'in 21 Ocak'taki dördüncü ölüm yıldönümüne de yetişmeyecek!

Yeni başkandan Ankara'da kermes
2004 yılında 'büyük hayallerin gerçek olabileceği' fikrinden doğan ve toplumun ihtiyaç duyulan her alanında gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile pek çok projeye imza atan Çaba Derneği'nde bayrak değişimi yaşandı. Eda Kosif, yıllardır maddi-manevi desteğini esirgemediği derneğin başkan koltuğuna oturdu. Oturur oturmaz da, projelere fon sağlamak için kollarını sıvadı. İlk icraatı ise, önümüzdeki ay Ankara Atakule'de, Çaba Kermes'i düzenlemek olacak.

Şeker yerine tekerlekli sandalye
Bisse Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa-Asiye Kefeli çiftinin oğlu Engin Kefeli ile Ecem Paydaşlı, geçen ay görkemli bir düğünle evlenmişti. İş ve sanat dünyasını buluşturan düğünle ilgili çok ama çok güzel bir detay öğrendim. Bir ömür mutluğa 'evet' diyen Kefeli çifti, davetlilerine nikah şekeri vermek yerine, onların adına Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne akülü tekerlekli sandalye alımı için bağış yapmış. Bu sosyal sorumluluk davranışı, davetliler gibi benim de içimi ısıttı; yüreklerine sağlık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 308 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma İkizler babalarının nikahına gitmiyor 22 Mart 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar