Koç Ailesi dostlarıyla iftarda buluştu

Merhum işadamı Vehbi Koç'un sağlığından beri geleneksel olarak düzenlenen Koç Ailesi'nin iftar daveti, önceki gün gerçekleşti. Hasköy'deki Rahmi M. Koç Müzesi'nde verilen iftar davetinin evsahipliğini...

Merhum işadamı Vehbi Koç'un sağlığından beri geleneksel olarak düzenlenen Koç Ailesi'nin iftar daveti, önceki gün gerçekleşti.
Hasköy'deki Rahmi M.
Koç Müzesi'nde verilen iftar davetinin evsahipliğini, Koç Ailesi'nin en büyüğü Semahat Arsel yaptı. İş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katıldığı iftarda, 'Hoş geldiniz' konuşmasını ise Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç gerçekleştirdi. Rahmi Koç, Caroline Koç ile kızları, Nevbahar Koç ile çocukları ve İpek Kıraç'ın katıldığı iftar davetinde aileden tek eksik, seçim çalışmalarına hız veren Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Ali Koç'tu.
Tasavvuf müziği eşliğinde alana gelen davetliler, iftar vaktinin gelmesiyle birlikte ezan okunup dualar edildikten sonra hep beraber oruçlarını açtılar.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 308 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma İkizler babalarının nikahına gitmiyor 22 Mart 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar