Kanser olunca eşi uzaklaşmış

Benim için tarihe 'mutsuz çarşamba' olarak geçen 6 Haziran Çarşamba günü; Mustafa-Emina Sandal, Ozan-Ece Doğulu çiftleri boşanmıştı. Aynı gün Bahar Korçan ile Cem Görk'ün 13 yıllık...

Benim için tarihe 'mutsuz çarşamba' olarak geçen 6 Haziran Çarşamba günü;
Mustafa-Emina Sandal, Ozan-Ece Doğulu çiftleri boşanmıştı. Aynı gün Bahar Korçan ile Cem Görk'ün 13 yıllık evliliğinin bittiğini de ilk bu köşeden okumuştunuz.
Üç yıl önce kansere yakalanan Bahar Korçan ile bu süreçte kendisinin en büyük destekçilerinden biri sandığım Cem Bey'in tartıştığını bile hiç duymadığım için boşanmalarına çok şaşırmıştım.
Ancak üzülerek öğrendim ki, işin aslı farklıymış. Maalesef Bahar Korçan da, kansere yakalandıktan sonra eşleri tarafından boşanan ya da yalnız bırakılan yüzde 65'lik kadın grubuna girmiş!

ÜÇ YIL TEK BAŞINA SAVAŞMIŞ
2005 yazında evlenen ve hep örnek gösterilen çiftin mutluluğu, maalesef üç yıl önce Bahar Korçan'a yumurtalık kanseri teşhisi konulunca sekteye uğramış. Bu üç yıllık süreçte Cem Görk, hiç eşinin yanında olmamış ve evlilikleri bu yüzden bitmiş.
Onkoloji Derneği'nden bir arkadaşım; kansere yakalanan kadınların yüzde 65'inin ya boşadığını ya da yalnız bırakıldığını söyledi.
Üstelik bunu yapan erkeklerin yüzde 90'ı şehirli ve eğitimli erkeklermiş. Maalesef Bahar Hanım da, bu yüzde 65'lik dilime girmiş. En çok ihtiyacı olduğu dönemde eşini yanında göremeyen Bahar Hanım, vefasız eşinden boşanmış.
Hastalığıyla tek başına boğuşan Bahar Hanım'a sağlıklı bir ömür dilerken, Cem Görk'ü Allah'a havale ediyorum!
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kesin dönüşün sebebi evlilik 29 Mart 2024 | 51 Okunma Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 311 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar