İntiharın ardındaki büyük dram!

Henüz 21 yaşındaki model Alexandra Sabuncu'nun, arkadaşları ile eğlendikleri evin beşinci katından düşüp ağır yaralandığını duyunca çok üzülmüştüm! Birkaç kişiyle...

Henüz 21 yaşındaki model Alexandra Sabuncu'nun, arkadaşları ile eğlendikleri evin beşinci katından düşüp ağır yaralandığını duyunca çok üzülmüştüm! Birkaç kişiyle konuşunca üzüntüm daha da arttı. Çünkü düşmediği, alkol ve uyuşturucu aldıktan sonra intihar ettiği konuşulan Alexandra'nın üzücü bir hayat hikayesi var.
Bodrum'daki Sabuncu Villaları'nın sahibi Ajda Sabuncu'nun yeğeni olan Alexandra'nın babası uyuşturucudan hapisteymiş, annesi de ortalarda yokmuş!
Maçakızı'nın sahibi Sahir Erozan ile ünlü mimar Murat Tabanlıoğlu'nun himayelerine aldığını öğrendiğim Alexandra, aile sorunları yüzünden maalesef bunalımdaymış!

HAMZAOĞLU AMELİYAT ETTİ
Hemen hastaneye kaldırılan, neredeyse kırılmadık kemiği kalmayan ve iç organları büyük zarar gören Alexandra'nın yaşaması büyük mucize.
Yoğun bakımda tutulan Alexandra'nın önceki gün ameliyata alındığını öğrendim. Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu, saatler süren operasyonda Alexandra'nın omuriliğindeki üç kırığı, dirsek ve kalçasındaki kırıkları onarmış ve yapay topuk yapmış. Üzüntüden kahrolan ve hastane kapısından ayrılmayan Sahir Erozan ve Murat Tabanlıoğlu başta olmak üzere tüm sevenleri, Alexandra'nın iyi haberlerini bekliyor.
Umarım Alexandra tez zamanda sağlığına kavuşur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 163 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 155 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma İkizler babalarının nikahına gitmiyor 22 Mart 2024 | 97 Okunma Adana’ya el öpmeye gitti 21 Mart 2024 | 451 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar