İkinci balayı için Amerika’ya gittiler

10 Temmuz'da nikah masasına oturan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli ile güzel eşi Selin İmer Ceceli'nin bebek beklediğine dair haberler, geçen hafta magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Mustafa Ceceli'nin de...

10 Temmuz'da nikah masasına oturan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli ile güzel eşi Selin İmer Ceceli'nin bebek beklediğine dair haberler, geçen hafta magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.
Mustafa Ceceli'nin de açıkladığı gibi henüz ortada bebek falan yok ama ikinci balayı var. Evet, yanlış okumadınız; nikahlarının ardından kısa bir balayı için Fransa'nın güney sahillerine giden çift, asıl balayına yeni çıktı.
Dokuz yıllık eşinden boşanıp sevgilisi Selin İmer ile evlenen ve mutluluktan ayaklarının yere basmadığı konuşulan Mustafa Ceceli, çiçeği burnunda eşi için süper bir balayı programı hazırlamış.

NY'DE BAŞLAYIP MIAMI'DE BİTECEK
Bugün New York'a uçan Ceceli çifti, bir nevi küçük bir Amerika turu yapacak! Çift, New York'un ardından Los Angeles'a ve oradan da Miami'ye geçecek.
Amerika'nın en ünlü şehirlerinin altını üstüne getirecek olan çiftin bu aşk tatili tam 25 gün sürecek.
Hem Mustafa Ceceli'nin hem de Selin İmer Ceceli'nin bebek istediğini bildiğim için bu uzun balayı tatilinden bebek müjdesiyle dönerlerse hiç şaşırmam.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 167 Okunma İstanbul’un elitleri şehri terk etti! 06 Nisan 2024 | 124 Okunma Sedef İybar ile anılara yolculuk 05 Nisan 2024 | 33 Okunma Kızı için bile siyasete bulaşmadı 04 Nisan 2024 | 262 Okunma Babasının adını oğlu yaşatacak 03 Nisan 2024 | 134 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar