Hem eşini hem sevgilisini aldatıyor!

Bu kadarına da pes dedirtti İstanbul'un elitleri, 1948 doğumlu tescilli çapkın Ömer Dinçkök'ü feci halde dillerine dolamış durumda. Ayşegül Dinçkök ile evli olmasına rağmen şimdiye kadar...

Bu kadarına da pes dedirtti

İstanbul'un elitleri, 1948 doğumlu tescilli çapkın Ömer Dinçkök'ü feci halde dillerine dolamış durumda. Ayşegül Dinçkök ile evli olmasına rağmen şimdiye kadar sayısız güzelle kaçamak yapan, halen kendisinden 34 yaş küçük oyuncu Eylül Deniz Çolak ile yasak aşk yaşamaya devam eden Dinçkök'ün; bu kez hem eşini, hem sevgilisini aldattığı konuşuluyor!
Son iki gündür sosyete kulislerinde top 10'daki bir numaralı dedikodu bu.

YENİ SEVGİLİSİ EŞİNE BENZİYOR
Bir yıldır yasak aşk yaşadığı sevgilisi Eylül Deniz Çolak tarafından Şubat'ta terk edilen ve Mayıs sonunda sevgilisinin gönlünü yeniden almayı başaran Ömer Dinçkök, üç gün önce Ibiza'da bir kadınla objektiflere takıldı.
Fotoğrafı ilk gördüğümde, Dinçkök'ün karşısındaki kadını sevgilisi sandım. Meğer baş başa oturduğu güzel, Eylül Deniz Çolak değilmiş! Sosyal medyaya düşen bu fotoğrafa bakan dikkatli gözler, bu kişinin Dinçkök'ün sevgilisi Çolak olmadığı konusunda hemfikir. Eşi Ayşegül Dinçkök'ü anımsatsa da, o da değil. Bu yüzden sosyete Ömer Dinçkök'ün hem eşini, hem de sevgilisini aldattığını konuşuyor. Bu arada Ömer Bey, çapkın arkadaşlarının bile diline düşmüş; 'Bu kadarına pes!' diyorlarmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kesin dönüşün sebebi evlilik 29 Mart 2024 | 11 Okunma Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 311 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar