Hayaller Seyşeller gerçekler havalimanı!

Yunan, Brezilyalı, Uzakdoğulu derken; Ayşegül Gerçin'in Nejat Cinisli'den olan oğlu Tolga Cinisli, sosyeteye bir de Azeri gelin getirmişti. Yarattığı Jalue markasıyla, İngiltere'nin doğal kozmetikte takip edilmesi gereken 20...

Yunan, Brezilyalı, Uzakdoğulu derken;
Ayşegül Gerçin'in Nejat Cinisli'den olan oğlu Tolga Cinisli, sosyeteye bir de Azeri gelin getirmişti.
Yarattığı Jalue markasıyla, İngiltere'nin doğal kozmetikte takip edilmesi gereken 20 kişisinden biri seçilen Azeri gelinimiz Jale Demirchi Cinisli'ye, anında herkesin kanı kaynamıştı.
9 Nisan'da ikinci evlilik yıldönümlerini kutlayacak olan Cinisli çifti, ilk röportajlarını Şamdan Plus'a verdi. Bu keyifli röportajda en çok ilgimi çeken, çiftin balayı anılarıydı. Çünkü balayında başlarına gelmeyen kalmamış!

HAVALİMANINDA 2.5 GÜN MAHSUR KALMIŞLAR
Tolga-Jale Demirchi Cinisli, balayı için Seyşeller'e gitmeye çalışırken Abu Dhabi Havalimanı'nda tam 2.5 gün mahsur kalmış! Tıpkı Tom Hanks'in 'The Terminal' filmindeki gibi 2.5 gün havalimanında yaşamışlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 224 Okunma ‘Mental olarak hiç iyi değil’ 17 Nisan 2024 | 146 Okunma ‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 189 Okunma İstanbul’un elitleri şehri terk etti! 06 Nisan 2024 | 126 Okunma Sedef İybar ile anılara yolculuk 05 Nisan 2024 | 39 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar