Göbeklitepe kitabı görücüye çıktı

2019'un Göbeklitepe Yılı olması dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Yıldız Sarayı Vakfı tarafından yürütülen 'Göbeklitepe: İnsanlık Tarihi Yeniden Yazılıyor' projesi kapsamında hazırlanan kitapların tanıtımı önceki akşam Venedik Sarayı'nda yapıldı.

Proje kapsamındaki 'Zamanın Mirası Fotoğraf Sergisi'nin açılışının da yapıldığı davete, Şanlıurfa 24. Dönem Milletvekili ve Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu ev sahipliği yaptı. Kitap Türkçe/İtalyanca olarak da basıldığı ve Türkiye ile İtalya arasındaki kültürel iletişime katkı sağlamayı amaçladığı için İtalya Türkiye Büyükelçisi Massimo Gaiani de davetteydi. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu gibi seçkin davetlilerin olduğu gecede, hem kitap, hem de sergi büyük övgü aldı.



YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İskoçya’da ilk aşkıyla karşılaştı! 29 Nisan 2024 | 406 Okunma Tam üç kez mahkeme kararıyla baba oldu 27 Nisan 2024 | 590 Okunma Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 284 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 140 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 121 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar