Gelini ikinciye 8 aylık hamile

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'a bir torun daha geliyor. 2014'te oğlu Hikmet Albayrak ile evlenen, Aralık 2016'da torunu Kaan'ı kucağına veren gelini Alpin Hanım, ikinci bebeğine hamile.

Abdi İbrahim'in patronu Nezih Barut'un eşi Berrak Hanım'ın ilk evliliğinden olan fanatik Fenerli Alpin Hanım ile Hikmet Bey'e, Allah yine bir erkek nasip etmiş. Hem aile genişlediği için, hem de çocuklarını şehrin stresinden uzakta büyütmek isteyen çift, Zorlu'daki evlerinden Kemer Country'ye taşınmış. Umarım; sekiz aylık hamile Alpin Hanım da, oğulları da sağlıkla kurtulur.

Düğün yok nikah var

Murat Aşık ile Gökçen Paprika, beş yıllık mutlu ilişkilerini artık resmiyete taşıyor. Büyük gün 20 Aralık... Murat Bey, yazın Gökçen Hanım'a evlenme teklif etmiş; Paprika da, tektaşının fotoğrafını "Evet dedim az önce, bilin istedim" notuyla Instagram'da paylaşmıştı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 43 Okunma Kızının ikinci ayını kutladı: Babası ortada yok! 23 Nisan 2024 | 129 Okunma Başarıları taçlandırıldı 20 Nisan 2024 | 40 Okunma Miami’de kanka olmuşlar: Bob Marley’ın oğlu Bodrum’a gelecek 19 Nisan 2024 | 87 Okunma En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 240 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar