Eğitimler hobi değil iş içinmiş

Ocak'ta Mutfak Sanatları Akademisi'ne başlayıp 8 ay profesyonel aşçılık eğitimi alan Aslışah Alkoçlar, mezun olur olmaz da Marmara Üniversitesi&FA Coach Academy Yaşam Koçluğu eğitimine...

Ocak'ta Mutfak Sanatları Akademisi'ne başlayıp 8 ay profesyonel aşçılık eğitimi alan Aslışah Alkoçlar, mezun olur olmaz da Marmara Üniversitesi&FA Coach Academy Yaşam Koçluğu eğitimine başlamıştı. Meğer bu eğitimler, açmayı planladığı spor ve beslenme merkezi içinmiş. 60 saatlik yaşam koçluğu eğitimine başlayan Aslışah, eş zamanlı olarak Balance Box adıyla açacağı merkezin yerini kiralayıp dekorasyonuna da başlamış.
Çok heyecanlı olduğunu duyduğum Aslışah, sosyeteden yakın çevresi olmak üzere merkezine gelenleri, doğru besleyip spor yaptırarak sağlıklı ve fit bir vücuda kavuşturacakmış. Aslışah'a hayırlı olsun diyorum.

Müşterilerini 15 kişilik gruplar halinde 21 günlük spor kampına sokacağını söyleyen Aslışah Alkoçlar, onlara paket sağlıklı ve diyet yemek servisi de yapacakmış.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarıları taçlandırıldı 20 Nisan 2024 | 12 Okunma Miami’de kanka olmuşlar: Bob Marley’ın oğlu Bodrum’a gelecek 19 Nisan 2024 | 86 Okunma En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 239 Okunma ‘Mental olarak hiç iyi değil’ 17 Nisan 2024 | 147 Okunma ‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 189 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar