Dünyanın dört bir yanına dağıldılar

Dokuz günlük bayram tatillerine alışık olan sosyetik isimlerin, Allah bu kez de gönüllerine göre verdi. Haftalar öncesinden tatil programlarını yapan İstanbul'un elitleri, hafta sonu itibariyle havalimanına akın edip bayram...

Dokuz günlük bayram tatillerine alışık olan sosyetik isimlerin, Allah bu kez de gönüllerine göre verdi. Haftalar öncesinden tatil programlarını yapan İstanbul'un elitleri, hafta sonu itibariyle havalimanına akın edip bayram tatiline başladı. Sosyetik isimler, bu yıl da geleneği bozmayıp genellikle rotayı yurt dışına çevirdi. Kıtalararası seyahati göze alıp New York'a, Miami'ye giden de var;
Fransa, İngiltere ve İsviçre gibi Avrupa ülkelerini tercih edenler de...
İşte dünyanın dört bir yanında bayram kutlamaya hazırlanan sosyetik isimler ve rotaları...

MURAT-LAL-EGE-YAZ ÖZYEĞİN, YASEMİN GÜÇKAN
NEW YORK
FİBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, yaklaşık 1.5 yıldır flört ettiği avukat sevgilisi Yasemin Güçkan ile New York'un yolunu tuttu. Aşıklara, Özyeğin'in Edwina Sponza'dan olan çocukları Lal, Ege ve Yaz'ın da eşlik etmesine bakılırsa, ilişkileri evliliğe gidiyor gibi görünüyor...

SERDAR BİLGİLİ
NEW YORK
Fransız model sevgilisi Amelie Latournald'dan olan oğlu Ali ile yaklaşık bir ay zaman geçiren Serdar Bilgili, oğlunu annesinin yanına Fransa'ya yollayıp bayram tatilinde rotayı New York'a çevirdi.

ERDİNÇ-HANDE-ASLANMAVİ- MASAL ACAR
MİAMİ
Erdinç-Hande Acar çifti, bu bayram tatilinde de rotayı değiştirmeyip çocukları ile birlikte Miami'ye gitti. Acar Ailesi, bu yıl teslim aldıkları; Miami Sunny Isles Beach'te yer alan Porsche Desing Tower'ın 31'inci katında, arabayla çıkılan 540 metrekarelik dairelerinde kalacak.

ÖZCAN-AYLİN TAHİNCİOĞLU
NEW YORK
Holdinginin amiral gemisi konumuna getirdiği Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş ile çok büyük projelere imza atan Özcan Tahincioğlu, güzel eşi Aylin Hanım ile New York'a uçtu.

EDWİNA SPONZA
BALİ
Sadece kendi cep telefonunda bulunan fotoğrafların Demet Kutluay tarafından hukuksuz şekilde ele geçirildiği iddiasıyla geçen ay savcılığa şikayette bulunan Edwina Sponza'nın tercihi Bali oldu.

KAAN-SEZAİ TAŞKENT
İSVİÇRE
Nisan ayında Polonyalı sevgilisi Viviana Czapracka'dan bir kızı olan STFA'nın 50 yaşındaki veliahdı Sezai Taşkent, Mine Kalpakçıoğlu'ndan olan oğlu Kaan ile İsviçre'ye gitti. Kaan'ı okuluna götüren Sezai Bey, birkaç gün de oğlu ile tatil yapıp Londra'ya geçecekmiş.

ALİSA -MELİSA-ALİ-MELİS GÜRSOY
FRANSA
Galatasaray'ın efsanevi başkanlarından Ali Gürsoy'un büyük oğlu Ali Gürsoy ve güzel eşi Melisa Hanım, bayram tatilini çocukları ile birlikte geçirmek için Güney Fransa'ya gitti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 308 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma İkizler babalarının nikahına gitmiyor 22 Mart 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar