Dünya şampiyonu eskrimci ile aşk yaşıyor

3 Ocak'ta yeni yılın ilk aşk bombasını patlatmış ve 12 yıllık eşinden iki ay önce boşanan Didem Antebi'nin yeni bir aşka yelken açtığını yazmıştım. Ocak ayının daha ortasına...

3 Ocak'ta yeni yılın ilk aşk bombasını patlatmış ve 12 yıllık eşinden iki ay önce boşanan Didem Antebi'nin yeni bir aşka yelken açtığını yazmıştım. Ocak ayının daha ortasına gelmeden işte size bir aşk bombası daha! Ünlü oyuncu Cansu Dere'nin, dünya ve olimpiyat şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson ile aşk yaşadığını öğrendim.

Evet, yanlış okumadınız; güzel oyuncu, bir dönem ünlü şarkıcı Rihanna ile yaşadığı aşkla da adından söz ettiren İngiliz asıllı Amerikalı eskrimci Miles Chamley-Watson'a gönlüne kaptırmış. Nerede, nasıl tanıştılar bilmiyorum ama aşkları yaklaşık iki ay önce başlamış. Aşıkları, geçen hafta piyasaya çıkan, bir Türk lüks yaşam dergisinin kapağında görünce "Ne alaka" demiştim.

Meğer, Cansu Dere derginin kapağını da süsleyen fotoğraflarda adeta aşkını ilan etmiş! Ünlü eskrimci, önceki hafta İstanbul'a gelmiş, hem sevgilisi Cansu Dere ile hasret gidermiş hem de birlikte dergi için çok özel pozlar vermişler. Los Angeles'ta yaşayan Miles Chamley-Watson ile Cansu Dere'nin aşkı, arada bu kadar uzun mesafe varken bakalım ne kadar sürecek.

YILBAŞI HEDİYELERİ KOVİD-19 OLMUŞ!
Omikron varyantı korkutmuş; bir dönem yılbaşı akşamları sosyetede tavan yapan PTT trendi (Pijama, Terlik, Televizyon), bu yılbaşında tekrar geri gelmişti! Erhan-Emine Kamışlı çifti de ihtiyatlı davranıp, yılbaşı akşamı dışarı çıkmak yerine yakın dostları Dilek-Ali Türker ve ZeynepÖmer Temelli çiftlerini evlerine davet etmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Miami’de kanka olmuşlar: Bob Marley’ın oğlu Bodrum’a gelecek 19 Nisan 2024 | 85 Okunma En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 239 Okunma ‘Mental olarak hiç iyi değil’ 17 Nisan 2024 | 147 Okunma ‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 189 Okunma İstanbul’un elitleri şehri terk etti! 06 Nisan 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar