Dedikodu zirve yaptı!

Geçen hafta sonu Uludağ, büyük bir dedikoduyla çalkalandı! İzzet-Yasemin Özilhan çifti, kızlarıyla birlikte hafta sonunda Uludağ'daydı. Ancak Yasemin Hanım, kızları Emine ve Ela ile Uludağ'ın...

Geçen hafta sonu Uludağ, büyük bir dedikoduyla çalkalandı! İzzet-Yasemin Özilhan çifti, kızlarıyla birlikte hafta sonunda Uludağ'daydı. Ancak Yasemin Hanım, kızları Emine ve Ela ile Uludağ'ın ünlü bir otelinde kalırken, İzzet Bey ise, dağın ücra bir köşesine park ettiği karavanında kaldı.



Yasemin Hanım ile kızlarını otelde gören ama İzzet Bey'in ise karavanda kaldığını öğrenen sosyetikler dedikodu kazanını kaynatmaya başladı. Uludağ'daki sosyetiklerin, Özilhan çifti için "Ayrıldılar ama çocukları için aynı yerdeler.




Fakat bir araya gelmiyorlar" dedikoduları, bir iş için gittiğim Kars'ta benim kulağıma kadar geldi. Çiftle ilgili bu tür dedikodulara artık pek inanmadığım için küçük çaplı bir araştırma yaptım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tam üç kez mahkeme kararıyla baba oldu 27 Nisan 2024 | 74 Okunma Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 280 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 138 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 118 Okunma Kızının ikinci ayını kutladı: Babası ortada yok! 23 Nisan 2024 | 134 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar