Çağlayan Adliyesi’nde bugün ipler kopacak

İbrahim-Demet Kutluay çiftinin evliliklerinin bitmek üzere olduğunu, tüm Türkiye 12 Ekim 2016'da bu köşeden öğrenmişti. 14 Ekim 2016'da eşine boşanma davası açan Şener, ilki 27 Ocak 2017'de olmak üzere...

İbrahim-Demet Kutluay çiftinin evliliklerinin bitmek üzere olduğunu, tüm Türkiye 12 Ekim 2016'da bu köşeden öğrenmişti.
14 Ekim 2016'da eşine boşanma davası açan Şener, ilki 27 Ocak 2017'de olmak üzere, altı kez hakim karşısına çıkmış, 19 Ocak'taki yedinci duruşmada boşanabilmişti.
Şener, dava dosyasında çok net deliller olmasına rağmen mahkemenin 'şiddetli geçimsizlik'le boşanmasına karar verdiği davayı, 'zina' nedeniyle boşanması gerektiğini iddia edip Yargıtay'a taşımaya karar vermişti.
Şener; bugün ise, evliliğinin bitmesine neden olduğunu iddia ettiği Edwina Sponza ile mahkemede hesaplaşacak.

BAKALIM SPONZA GELECEK Mİ?
Eşine zina ve aldatma, haysiyetsiz yaşam sürme iddiasıyla dava açan Demet Şener;
İbrahim Kutluay'ın yasak aşk yaşadığı, kendisini mağdur eden Edwina Sponza'ya da 500 bin liralık maddi-manevi tazminat davası açtı. İşte bugün Çağlayan Adliyesi'nde bu dava görülecek.
Duydum ki Demet Şener, "Ben boşandım, onları da boşatacağım!" dediği iddia edilen Edwina Sponza'nın özel şoförüyle gönderdiği, içinde yazışmalar, fotoğraflar olan delilleri mahkemeye sunmuş.
Deliller arasında, "Ben öyle bir şey yapmadım" diyen Edwina Hanım'ın şoförünün üç kez Şener'in çocuklarıyla yaşadığı eve geldiğine dair video görüntüleri de varmış.
Eşiyle boşanma davasındaki hiçbir duruşmayı kaçırmayan Demet Şener'in, bugünkü duruşmada da yerini alacağını duydum. Ancak davanın basına kapalı yapılmasını talep eden ve olumsuz yanıt alan Edwina Sponza'nın duruşmaya gelmeye cesaret edeceğini sanmıyorum.
Bu arada mahkeme; Şener'in, Edwina Sponza'ya açtığı tazminat davası lehine sonuçlanırsa, Yargıtay'a götüreceği boşanma davasında elini çok güçlendireceği kesin...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 308 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma İkizler babalarının nikahına gitmiyor 22 Mart 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar