Çağdaş sanat tutkunlarının bayramı başladı

Çağdaş sanat tutkunlarının her yıl merakla beklediği, Türkiye'nin en önemli çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul (CI), görkemli bir davetle kapılarını açtı. SABAH Gazetesi ve Daily...

Çağdaş sanat tutkunlarının her yıl merakla beklediği, Türkiye'nin en önemli çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul (CI), görkemli bir davetle kapılarını açtı. SABAH Gazetesi ve Daily Sabah'ın ana medya sponsoru olduğu ve bu yıl 11'inci kez düzenlenen fuarın açılış daveti; iş, cemiyet ve sanat dünyasının en seçkin isimlerini bir araya getirdi.

SANATÇILARLA TANIŞTILAR
11'inci yılında da Akbank'ın desteğiyle düzenlenen Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki Contemporary Istanbul'un açılışına katılan ünlüler önce fuarı gezdi. 20 ülkeden 70 galeri ve 520 sanatçının bin 500'ü aşkın eserinin bulunduğu fuarı yaklaşık üç saat boyunca gezen davetliler, fuara katılan sanatçılarla tanışıp sohbet etme imkanı buldu. Bu arada birçok sanat eserinin de daha bu ön izleme davetinde satıldığını belirteyim.

KONU ÇAĞDAŞ SANATTI
Fuarın altını üstüne getiren çağdaş sanat tutkunu ünlüler, ardından Contemporary Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli ve Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer'in evsahipliğinde gerçekleşen açılış davetinde bir araya geldi. Fuara katılan galeri sahipleri, koleksiyoner ve sanatçıların da bulunduğu davette tabii sohbet konusu çağdaş sanattı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kesin dönüşün sebebi evlilik 29 Mart 2024 | 11 Okunma Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 311 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar