Boğaz’da futbol ve eğlence

Şampiyonlar Ligi kupası, cumartesi günü İstanbul'da sahibini buldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Manchester City ile Inter arasında oynanan final maçını 70 bin kişi statta izlerken, şehirde özel maç izleme etkinlikleri...

Şampiyonlar Ligi kupası, cumartesi günü İstanbul'da sahibini buldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Manchester City ile Inter arasında oynanan final maçını 70 bin kişi statta izlerken, şehirde özel maç izleme etkinlikleri de gerçekleşti.



Onlardan en dikkat çekeni ise, GQ dergisinin 'The Game Night' adlı etkinliği oldu. GQ'nun Halas Yatı'nda, ünlü saat markası Vanguart'un sponsorluğunda düzenlediği etkinliğe, sanat ve sosyete camiasından birçok ünlü isim katıldı.



Yatın Boğaz'a açılmasıyla birlikte konuklar önce kurulan dev ekrandan maçı izledi. Kupa sahibini bulduktan sonra da parti başladı. DJ OBI ve DJ Magnum'un setin başına geçtiği parti sabaha kadar sürdü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İskoçya’da ilk aşkıyla karşılaştı! 29 Nisan 2024 | 405 Okunma Tam üç kez mahkeme kararıyla baba oldu 27 Nisan 2024 | 588 Okunma Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 284 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 140 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 121 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar